Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 apr 2016 - Anul XXI, nr. 81 (6194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă procurori

Nouă tineri, trimişi în judecată după un scandal monstru într-un club din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puţin de nouă tineri din Şcheia şi Suceava au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava pentru infracţiunile de tulburare a ordinii şi liniştii publice, iar unii şi pentru lovire, după un scandal de proporţii, în care s-au împărţit pumni în stânga şi în dreapta. În afară de pumni, doi dintre clienţi au încasat şi sticle sau pahare în cap. Incidentul s-a petrecut în noaptea de Revelion, în clubul Murilo, clienţii din local fiind evacuaţi după ce în interior s-a dat cu spray iritant lacrimogen. Printre cei trimişi în judecată se numără şi unul dintre cei care se ocupau de asigurarea pazei în local.

 

De la ce a plecat scandalul

Din ancheta efectuată în acest caz a rezultat că un grup de tineri din Ipoteşti, mai multe familii, petreceau în restaurant, iar la un moment dat între unul dintre bărbaţii din Ipoteşti şi un tânăr din Şcheia, aflat în alt grup de petrecăreţi, a pornit un scandal, de la o fată.

Unul dintre principalii agresori identificaţi a fost Cezar Nicolae Cojocari, din Şcheia, cel care a sărit la bătaie la cei din Ipoteşti. Cojocari este acuzat că a lovit cu pumnii în faţă doi bărbaţi, iar unuia i-a dat cu o sticlă în cap. În aceste condiţii, Cezar Nicolae Cojocari a fost trimis în judecată pentru infracţiunile de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi pentru două infracţiuni de lovire.

 

Paznic trimis în judecată pentru purtare abuzivă

Printre cei trimişi în judecată se numără şi Ştefan Ionuţ Iacobeţ, care era de serviciu ca paznic în acea noapte în restaurant. Acesta este acuzat că a participat la agresarea unui tânăr care petrecea în local, ce a suferit leziuni care au necesitat 11-12 zile de îngrijiri medicale. Iacobeţ a pulverizat cu spray iritant lacrimogen în interior, încercând probabil să liniştească spiritele, însă a creat mai multă panică, au arătat procurorii. “A tulburat ordinea şi liniştea publică, determinând clienţii localului să părăsească incinta şi insuflând un sentiment de indignare şi deranj în rândul acestora”, au explicat procurorii în rechizitoriul de trimitere în judecată. Ştefan Ionuţ Iacobeţ a fost trimis în judecată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi purtare abuzivă.

 

Restul inculpaţilor trimişi în judecată

Un al treilea tânăr, Cătălin Constantin Chitială, a fost trimis în judecată pentru două infracţiuni de lovire şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pe lista inculpaţilor se mai găsesc Cătălin Ionuţ Dumencu (tulburarea ordinii şi liniştii publice şi o infracţiune de lovire), Ionuţ Vasile Petru Păstru (tulburarea ordinii şi liniştii publice), Ionuţ Holub (tulburarea ordinii şi liniştii publice şi o infracţiune de lovire) – ultimul având la activ o condamnare la 3 luni de închisoare suspendată condiţionat, iar faptele fiind comise în termenul de încercare.

În fine, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a mai dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor Iulian Daniel Atoderesei, acuzat că a lovit inclusiv cu o sticlă în cap o persoană, pentru infracţiunile de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire, Eugen Paraschiv, care a fost la rândul său şi victimă, acuzat tot de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire, şi Adrian Lăcătuş, acuzat de o infracţiune de lovire.

Şapte dintre cei nouă au fost reţinuţi pentru 24 de ore, la câteva zile după scandal, după care o parte au fost cercetaţi sub măsura controlului judiciar.

Până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată cei nouă inculpaţi se bucură de prezumţia de nevinovăţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nouă tineri, trimişi în judecată după un scandal monstru într-un club din Suceava.
 Vizualizări articol: 4697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nouă tineri, trimişi în judecată după un scandal monstru într-un club din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Menemen (scrob turcesc cu legume) Dacă vă place scrobul din ouă proaspete sau omletele umplute cu tot felul de bunătăți, probabil vă va cuceri această rețetă foarte simplă, dar care vă garantează un preparat consistent și absolut delicios.Avem nevoie de:3-4 ouă, o roșie, 2 cepe mari... Citeşte