Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 apr 2016 - Anul XXI, nr. 80 (6193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Moldova Suliţa

Un incendiu a mistuit o gospodărie şi a lăsat proprietarul pe drumuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu izbucnit duminică după-amiază a distrus o gospodărie din satul Benia, comuna Moldova Suliţa, şi a lăsat proprietarul pe drumuri. Focul a fost sesizat în jurul orei 16.50, când vecinii gospodăriei în care locuia un bărbat de 62 de ani au observat flăcări la coperişul casei de locuit. Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Moldova Suliţa şi Breaza, au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La sosirea pompierilor ardeau casa construită din lemn şi două anexe gospodăreşti, existând pericolul de propagare la locuinţele din vecinătate.

După aproape trei ore de muncă, pompierii au reuşit stingerea focului, care a lăsat prăpăd în urma lui. Au ars casa de locuit pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi, acoperişul din lemn al unei anexe, un foişor din lemn, mobilierul, aparatura electrocasnică, hainele şi documentele personale ale proprietarului. Flăcările au degradat centrala termică, caloriferele, acoperişul de tablă al anexei, precum şi o butelie de aragaz. Vâlvătaia a afectat lambriul din material plastic al faţadelor caselor din vecinătate, prejudiciul total fiind estimat la 100.000 de lei.

Din fericire nu au fost victime omeneşti şi au fost salvate casele din vecinătate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului stabilită de pompieri a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un incendiu a mistuit o gospodărie şi a lăsat proprietarul pe drumuri.
 Vizualizări articol: 2036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un incendiu a mistuit o gospodărie şi a lăsat proprietarul pe drumuri5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocinei cu ceapă Sunt o versiune a tocineilor bucovineni obișnuiți, dar pentru unele persoane, care nu suportă gustul pur de cartof, sunt preferați.Avem nevoie de:4-5 cartofi mari, o ceapă mică tocată, 1-2 ouă, o lingură bună de smântână grasă, o... Citeşte