Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 apr 2016 - Anul XXI, nr. 80 (6193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fonduri europene

Primăriile sucevene pot depune proiecte de investiţii în infrastructura de turism

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăriile sucevene pot depune proiecte de investiţii în infrastructura de turism în vederea finanţării prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Asta după ce Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a lansat în data de 1 aprilie apelul de proiecte în calitate de Autoritate de Management al programului. Cererile de finanţare pot fi depuse în perioada 1 iunie - 2 decembrie la sediul Agenţiei de Dezvoltare Nord-Est din Piatra Neamţ, suma totală pusă la bătaie fiind de 97,35 de milioane de euro. Valoarea minimă de finanţare a unui proiect este de 100.000 de euro, iar cea maximă de 5 milioane de euro. Beneficiarii vor asigura din bugetele proprii o cofinanţare de 2%, Guvernul va contribui cu 13%, iar Uniunea Europeană va asigura diferenţa de 85%, bani nerambursabili din Fondul European de Dezvoltare Regională. În cadrul acestei axe pot fi finanţate activităţi precum crearea sau reabilitarea aleilor pietonale, a pistelor pentru biciclişti sau a trotuarelor, crearea, reabilitarea, modernizarea sau amenajarea spaţiilor verzi, amenajarea obiectivelor turistice naturale de utilitate publică, precum şi crearea/ modernizarea infrastructurilor conexe de utilitate publică, construirea/modernizarea căilor de acces la principalele obiective turistice naturale, construirea sau modernizarea locurilor de recreere şi popas, dotare cu mobilier urban (bănci, coşuri de gunoi, toalete ecologice, suport parcare biciclete, împrejmuire), marcajul traseelor turistice, crearea de facilităţi pentru recreare/agrement, precum zone speciale pentru sport, locuri de joacă pentru copii, amfiteatre în aer liber sau scene, instalare Wi-Fi în spaţiile publice, construirea de piste pentru cicloturism, reabilitarea/modernizarea infrastructurii rutiere, dezvoltarea reţelelor de captare şi / sau transport a izvoarelor minerale şi saline cu potenţial terapeutic (ape minerale, lacuri şi nămoluri terapeutice, gaze terapeutice, factorii sanogeni de la nivelul grotelor şi  salinelor), crearea/reabilitarea traseelor marcate pentru cură pe teren, a facilităţilor de utilizare a izvoarelor minerale sau dezvoltarea iluminatului public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăriile sucevene pot depune proiecte de investiţii în infrastructura de turism.
 Vizualizări articol: 2313 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primăriile sucevene pot depune proiecte de investiţii în infrastructura de turism5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocinei cu ceapă Sunt o versiune a tocineilor bucovineni obișnuiți, dar pentru unele persoane, care nu suportă gustul pur de cartof, sunt preferați.Avem nevoie de:4-5 cartofi mari, o ceapă mică tocată, 1-2 ouă, o lingură bună de smântână grasă, o... Citeşte