Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 apr 2016 - Anul XXI, nr. 80 (6193)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Fuego va susţine pe scena suceveană spectacolul „S-a aprins o stea”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fuego va susţine pe 11 aprilie, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, spectacolul „S-a aprins o stea”. Biletele costă 60 de lei şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul I, telefon 0230 523 718. Artistul le promite sucevenilor un spectacol interactiv, în care şi publicul va fi parte a show-ului, întrând în povestea sa, un fragment din tot ce înseamnă suflet românesc, dragoste, emoţie şi muzică de calitate.

„Toată lumea caută, oferă şi strânge stele. Eu vreau, anul acesta, să le creez. Vom aprinde la propriu stele de muzică, vom cânta împreună şi ne vom da seama că indiferent de câte s-ar schimba în lume, de vremurile apuse, vom rezona întotdeauna la ce-i frumos. Concertul va spune, pe ritmuri spectaculoase, câteva dintre cele mai de succes poveşti muzicale ale românilor”, a spus Fuego.

Spectacolul „S-a aprins o stea” îl va prezenta pe Fuego în ipostaze diferite. Se va aprinde „steaua” muzicii autohtone, care ne-a dăruit tot felul de poveşti ce ne-au alinat durerile, ne-au acompaniat bucuriile. Fuego va interpreta, într-un spectacol live, timp de două ore, alături de band-ul său, melodii de neuitat, cântece vechi, de peste o sută de ani, dar şi cele mai frumoase, fredonate şi difuzate şlagăre din cei 20 de ani de cântec. Cum nici un proiect al lui Fuego nu vine fără surprize, artistul Paul Surugiu le promite sucevenilor, pe lângă caracteristica-i emoţie transmisă, piese în premieră, genuri diferite, dar şi un show minimalist cu elemente speciale. Atmosfera va fi una de sărbătoare, a primăverii, a renaşterii prin muzică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fuego va susţine pe scena suceveană spectacolul „S-a aprins o stea”.
 Vizualizări articol: 1806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fuego va susţine pe scena suceveană spectacolul „S-a aprins o stea”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocinei cu ceapă Sunt o versiune a tocineilor bucovineni obișnuiți, dar pentru unele persoane, care nu suportă gustul pur de cartof, sunt preferați.Avem nevoie de:4-5 cartofi mari, o ceapă mică tocată, 1-2 ouă, o lingură bună de smântână grasă, o... Citeşte