Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 apr 2016 - Anul XXI, nr. 78 (6191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţii îşi fac de cap

Spargerile de maşini continuă una după alta în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La o zi după ce poliţiştii au prins doi tineri de etnie romă la puţin timp după ce au spart un garaj şi o maşină, în cartierul George Enescu al municipiului Suceava, alte două furturi din autoturisme au fost sesizate la Poliţia municipiului Suceava. Un bărbat în vârstă de 59 de ani şi unul de 26 de ani au sesizat că, în noaptea de miercuri spre joi, le-au fost sparte maşinile, parcate pe străzile Lazăr Vicol şi Aleea Lalelelor. Hoţii au furat staţiile de emisie recepţie din cele două maşini şi un CD player.

Ca mod de acţiune, hoţii sparg unul din geamurile laterale faţă ale autoturismelor şi sustrag bunurile din zona bordurilor. În cele două cazuri amintite mai sus prejudiciile au fost estimate la 500 de lei fiecare, fără a fi calculate şi pagubele prin distrugere.  

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În afara furturilor din aceste zile, săptămâna trecută hoţii au spart alte zece maşini, din care au furat acumulatori auto sau bunuri.

Foarte probabil, mare parte din aceste furturi, dacă nu chiar toate, au fost comise de un grup de tineri de etnie romă din Şcheia. Aceştia vin din Şcheia spre Suceava, prin pădure, şi acţionează cu precădere în cartierul George Enescu.

Un amănunt important de ştiut este că de regulă hoţii sparg maşinile în care observă din exterior un bun de valoare. Ca regulă generală de prevenţie, proprietarii de maşini nu trebuie să lase în maşini, la vedere, bunuri, dacă nu vor să devină victime.

După cum am arătat într-un alt material publicat în ziarul nostru de astăzi, unul dintre tinerii prinşi la furat la mijlocul acestei săptămâni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Suceava. Al doilea autor, un minor de 14 ani, urmează a fi expertizat psihiatric pentru a se stabili dacă are discernământ. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spargerile de maşini continuă una după alta în Suceava.
 Vizualizări articol: 3173 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spargerile de maşini continuă una după alta în Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei