Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 apr 2016 - Anul XXI, nr. 78 (6191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mandat

Bărbatul care a agresat un poliţist la o zi după ce a fost eliberat din penitenciar a fost arestat pentru ultraj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul în vârstă de 47 de ani care a făcut un scandal monstru, miercuri seară, în Gara Burdujeni, lovind mai multe persoane, printre care şi un poliţist, la o zi după ce ieşise din Penitenciarul Botoşani, a fost arestat preventiv, ieri, pe o perioadă de 30 de zile, de Judecătoria Suceava. Mirel Nicolae Uhliuc era eliberat condiţionat, astfel că scandalul pe care l-a provocat îl va costa cu siguranţă foarte mult. Bărbatul a fost arestat pentru fapta de ultraj asupra poliţistului şi va fi anchetat şi pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Mirel Nicolae Uhliuc, domiciliat în Şerbăuţi, are la activ o condamnare pentru infracţiunea de loviri cauzatoare de moarte, victimă fiind soţia sa. După un scandal în familie, bărbatul şi-a îmbrâncit soţia, iar aceasta a căzut cu capul de un corp dur şi a murit. Condamnat la 10 ani de închisoare, bărbatul a obţinut, după mai multe solicitări, eliberarea condiţionată, la Judecătoria Botoşani. El a fost eliberat condiţionat după ce a executat 6 ani din pedeapsă.

Din ancheta Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava rezultă că, în seara zilei de miercuri, după ce a consumat alcool, Uhliuc s-a deplasat în gara din Suceava, unde, intrat la toaletă, a început să facă scandal pentru că nu i s-a permis să fumeze înăuntru şi i s-a cerut taxă. Angajatul a cerut sprijinul poliţistului de la Serviciul Judeţean Transporturi, aflat de serviciu în gară. În timp ce era încătuşat, bărbatul le-a adresat celor doi ameninţări cu moartea, iar în timp ce era condus spre sediul postului de poliţie din gară a încercat să-i lovească atât pe poliţist, cât şi pe martor, ultimul încasând o lovitură.

Scandalul a continuat şi în incinta postului de poliţie, în prezenţa mai multor martori. Bărbatul a încercat de mai multe ori să-l lovească pe poliţist, în timpul imobilizării agentul suferind o serie de leziuni.

După ce şi-a revenit din beţie, bărbatul de 47 de ani şi-a schimbat brusc atitudinea şi a declarat că a consumat după mulţi ani băuturi alcoolice şi nu a mai realizat ce face. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul care a agresat un poliţist la o zi după ce a fost eliberat din penitenciar a fost arestat pentru ultraj.
 Vizualizări articol: 2672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbatul care a agresat un poliţist la o zi după ce a fost eliberat din penitenciar a fost arestat pentru ultraj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei