Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 apr 2016 - Anul XXI, nr. 77 (6190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sporuri

Aproape 500 de angajaţi din învăţământul sucevean vor gradaţii de merit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

459 de angajaţi din învăţământul sucevean, profesori şi personal didactic auxiliar, şi-au depus dosare la Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, sperând să prindă un loc pe lista celor care vor primi gradaţie de merit în următorii cinci ani. Sporul este de 25% din salariul de bază şi va fi obţinut doar de angajaţii merituoşi, începând cu data de 1 septembrie 2016.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IŞJ, prof. Cezar Anuţei, 427 de dosare au fost depuse de personal didactic, iar 32 vin din partea personalului auxiliar (bibliotecari, laboranţi, informaticieni, secretari).

În total, în judeţ, se vor acorda 325 de gradaţii (312 profesorilor şi 13 personalului auxiliar).

Pentru a beneficia de acest spor, candidaţii trebuie să facă dovada unor rezultate deosebite în activitatea de la clasă şi nu numai.

Sunt punctaterezultatele deosebite obţinute în pregătirea elevilor la testări şi examene naţionale, performanţe ale elevilor pregătiţi pentru olimpiade şcolare sau concursuri de profil, organizarea de concursuri şi festivaluri la nivel internaţional, naţional sau regional, rezultatele în centrele de excelenţă, activitate de coordonator de programe educative şcolare şi extraşcolare, elaborarea de programe şcolare, regulamente, metodologii, cărţi în domeniul educaţional, atragerea de finanţări extrabugetare pentru unitatea de învăţământ, proiecte europene, proiecte internaţionale care au ca obiective performanţa şcolară etc.

Sunt obligatorii obţinerea calificativului "Foarte bine" în fiecare an şcolar din perioada evaluată şi o vechime efectivă în învăţământul preuniversitar de cel puţin patru ani. 

 

Calendar

Până pe data de 22 aprilie se realizează analiza dosarelor de către inspectori de specialitate. Afișarea listei cuprinzând punctajele acordate în urma evaluării la avizierul inspectoratului școlar este programată pentru data de 18 mai. Validarea rezultatelor finale ale concursului de către consiliul de administrație al inspectoratului școlar și afișarea acestora la inspectoratele școlare vor avea loc în zilele de 26 şi 27 mai. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 500 de angajaţi din învăţământul sucevean vor gradaţii de merit.
 Vizualizări articol: 1905 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 500 de angajaţi din învăţământul sucevean vor gradaţii de merit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Kașa cu miere și scorțișoară (hrișcă cu lapte) Este un mic-dejun rusesc, foarte simplu, sănătos și hrănitor, preparat cu hrișcă și lapte. Este deosebit de sățios și conferă energie și bună dispoziție. Poate fi consumat și de diabetici, dacă medicul le permite (eventual neîndulcit, pentru... Citeşte