Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mar 2016 - Anul XXI, nr. 76 (6189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Conflict în familie

Bărbat acuzat de mama sa că i-a furat vacile din grajdul gospodăriei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 29 de ani, din comuna Moldoviţa, a fost acuzat că a furat şase vaci. Cea care s-a plâns de furt este chiar mama acestuia, o femeie în vârstă de 87 de ani. Plângerea a fost depusă pe masa poliţiştilor după mai multe zile de la furtul animalelor, femeia povestind că totul s-a petrecut pe 21 martie. Ea spune că la acea dată, fiul ei a luat şase bovine din grajdul gospodăriei, fără a avea acordul său. Femeia povesteşte că animalele erau înregistrate în Registrul Agricol pe numele fiului, dar îi aparţin şi ei, iar bărbatul nu avea drept să le ia fără acordul său.

Din discuţiile purtate de poliţişti cu bărbatul reclamat, acesta a povestit că pe 21 martie a vândut cele şase bovine, care de fapt îi aparţin, deoarece urma să plece la muncă în străinătate, iar mama sa în vârstă de 87 de ani nu poate să le îngrijească. Prejudiciul creat în urma dispariţiei animalelor urmează a fi calculat de femeia păgubită.

Pe numele bărbatului de 29 de ani poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt între membri de familie, care urmează a fi soluţionat de poliţiştii Postului de Poliţie Moldoviţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat acuzat de mama sa că i-a furat vacile din grajdul gospodăriei.
 Vizualizări articol: 1786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat acuzat de mama sa că i-a furat vacile din grajdul gospodăriei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă tartinabilă de ciocolată În versiunea sa de casă, această cremă de ciocolată și alune este cel puțin la fel de gustoasă precum cea oferită de producătorii renumiți, dar, spre deosebire de produsul din comerț, nu include coloranți sau conservanți.Avem nevoie de:250 g... Citeşte