Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mar 2016 - Anul XXI, nr. 76 (6189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învăţământ primar

A doua etapă de înscriere în clasa pregătitoare a debutat miercuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Miercuri a început a doua etapă de înscrieri la clasa pregătitoare, părinţii ai căror copii nu au fost cuprinşi în nici o unitate şcolară urmând să depună dosare la şcoli în perioada 30 martie - 8 aprilie, iar afişarea rezultatelor se va face pe 15 aprilie, potrivit calendarului Ministerului Educaţiei.

La nivelul judeţului Suceava, în prima etapă au fost înscrişi 6.402 elevi din cei 7.050 cât a recenzat Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava. 354 de clase pregătitoare vor funcţiona în anul şcolar 2016-2017, dintre care 46 în regim simultan.

Potrivit metodologiei, 30 martie – 8 aprilie este perioada în care se depun cererile-tip de înscriere la secretariatul unităţii de învăţământ aflate pe prima poziţie dintre cele trei opţiuni exprimate pentru etapa a doua, de către părinţii copiilor care nu au fost cuprinşi în nici o unitate de învăţământ în etapa anterioară sau care nu au participat la prima etapă. În perioada 11-15 aprilie se va face procesarea, la nivelul unităţilor de învăţământ, a cererilor-tip de înscriere depuse de părinţi, aplicându-se procedura specifică elaborată de inspectoratul şcolar, pe baza criteriilor generale şi a celor specifice de departajare, în limita locurilor disponibile. În perioada 19-22 aprilie se vor centraliza şi soluţiona de către inspectoratul şcolar cererile părinţilor copiilor care nu au fost încă înscrişi la vreo unitate de învăţământ. După prima fază de înscriere, câteva şcoli din judeţ au solicitat Inspectoratului Şcolar Suceava suplimentarea numărului de clase prevăzut iniţial în planul de şcolarizare.

„În județ, au solicitat suplimentări de câte o clasă patru școli: Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava, Școala Gimnazială <Ion Creangă> Suceava şi Școala Gimnazială <Bogdan Vodă> Rădăuți. În municipiul Suceava, au mai solicitat suplimentări de locuri în clasele aprobate inițial în planul de școlarizare: Liceul Teoretic Filadelfia, Școala Gimnazială <Miron Costin>, Școala Gimnazială Nr. 1, Școala Gimnazială Nr. 10, Școala Gimnazială Nr. 8”, au transmis reprezentanţii IŞJ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A doua etapă de înscriere în clasa pregătitoare a debutat miercuri.
 Vizualizări articol: 1570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A doua etapă de înscriere în clasa pregătitoare a debutat miercuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă tartinabilă de ciocolată În versiunea sa de casă, această cremă de ciocolată și alune este cel puțin la fel de gustoasă precum cea oferită de producătorii renumiți, dar, spre deosebire de produsul din comerț, nu include coloranți sau conservanți.Avem nevoie de:250 g... Citeşte