Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mar 2016 - Anul XXI, nr. 75 (6188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Demersuri făcute de Flutur pentru a asigura apă potabilă locuitorilor din comunele de pe Valea Siretului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, va solicita Guvernului României implementarea de proiecte pentru aducţiuni de apă şi canalizare în comunele de pe Valea Siretului. Gheorghe Flutur a declarat ieri că în cadrul întâlnirilor pe care le-a avut cu cetăţenii din localităţile din zona Siret s-a adus în discuţie o problemă importantă cu care aceştia se confruntă, respectiv nivelul foarte scăzut al apei din fântâni. „Sunt comune precum Grăniceşti, Zamostea sau Zvoriştea în care locuitorii sunt obligaţi să se aprovizioneze cu cisternele de apă, ceea ce înseamnă costuri foarte mari pentru ei. Este o problemă importantă, pentru că locuitorii din comunele din această zonă a judeţului riscă să rămână fără apă, atât pentru consum propriu, cât şi pentru animale şi agricultură”, a spus Flutur.

Liderul liberalilor suceveni a precizat că pentru a găsi o rezolvare pe termen mediu şi lung se va adresa Ministerului Mediului şi Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în vederea includerii acestor localităţi într-o listă de priorităţi pentru aprobarea unor proiecte finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală pentru construcţia de reţele de alimentare cu apă potabilă şi canalizare. Gheorghe Flutur a arătat că va solicita celor două ministere găsirea unor soluţii pentru ca primarii localităţilor de pe Valea Siretului să fie sprijiniţi pentru depunerea unor astfel de proiecte şi pentru a obţine mai rapid fondurile necesare pentru realizarea investiţiilor. „Este o problemă care trebuie rezolvată urgent. Dacă nu vor fi construite aceste reţele de alimentare cu apă potabilă, oamenii din aceste comune se vor confrunta permanent cu această problemă, care va persista şi în viitor”, a spus preşedintele PNL Suceava.

Gheorghe Flutur a mai precizat că bugetul alocat PNDL în 2016 este de trei miliarde lei, necesar pentru finalizarea a 700 obiective de investiţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demersuri făcute de Flutur pentru a asigura apă potabilă locuitorilor din comunele de pe Valea Siretului.
 Vizualizări articol: 2301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Demersuri făcute de Flutur pentru a asigura apă potabilă locuitorilor din comunele de pe Valea Siretului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarta Tatin cu caise din compot Un desert foarte rapid, rafinat, surprinzător... Putem încerca astfel o adaptare a unei magice rețete clasice franceze la viteza vremurilor actuale. Rețeta originală se pregătește cu mere crude, dar preparatul iese excelent și cu alte fructe,... Citeşte