Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mar 2016 - Anul XXI, nr. 75 (6188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Program

Consiliul Judeţean a semnat contractul pentru livrarea merelor în şcoli

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asocierea formată din societăţile Parisienne a la Vys din Fântâna Mare, Sava Cazac din Broşteni, Buzdea Com din Fălticeni şi persoana fizică autorizată  (PFA) Petru Amarie din Rotopăneşti va livra mere în unităţile de învăţământ sucevene în cadrul programului guvernamental de încurajare a consumului de fructe în şcoli. Această asociere a câştigat licitaţia organizată de Consiliul Judeţean, iar contractul a fost parafat marţi la sediul instituţiei judeţene. Conform contractului, asocierea va livra mere în greutate de 100 de grame la preţul de 0,33 de lei fără TVA. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Alexandru Rădulescu, a cerut beneficiarilor, în special directorilor de şcoli, ca atunci când vor sesiza probleme cu calitatea merelor să anunţe de urgenţă Inspectoratul Şcolar Judeţean.

„În primul rând mă bucur că putem în sfârşit să derulăm acest program, mă bucur că mărul poate ajunge la beneficiari, la elevii din judeţul Suceava, chiar dacă acest program se va derula cu o anumită întârziere generată de faptul că Ministerul Educaţiei nu a dat acea hotărâre prin care să precizeze exact condiţiile în care se poate derula acest program. Dar mai bine mai târziu decât deloc. Cert este că după semnarea acestui contract de către câştigători şi după depunerea garanţiei de bună execuţie mărul poate ajunge în şcoli. Fac un apel la beneficiarii programului, la directorii de şcoli şi la cei care recepţionează aceste mere, care trebuie să ştie că noi, Consiliul Judeţean, plătim o sumă importantă pentru aceste mere, iar copiii au dreptul să primească, conform caietului de sarcini, un produs sănătos, nealterat şi îi rog ca la cea mai mică inadvertenţă să anunţe Inspectoratul Şcolar Judeţean sau Consiliul Judeţean. Evident că şi noi, în paralel, vom derula inspecţii aleatorii la  cât mai multe şcoli din judeţ”, a spus Rădulescu.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean a subliniat că merele care vor fi livrate în şcoli vor proveni de la producătorii locali. De acest program guvernamental vor beneficia în jur de 65.000 de şcolari şi preşcolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Judeţean a semnat contractul pentru livrarea merelor în şcoli.
 Vizualizări articol: 1808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consiliul Judeţean a semnat contractul pentru livrarea merelor în şcoli0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarta Tatin cu caise din compot Un desert foarte rapid, rafinat, surprinzător... Putem încerca astfel o adaptare a unei magice rețete clasice franceze la viteza vremurilor actuale. Rețeta originală se pregătește cu mere crude, dar preparatul iese excelent și cu alte fructe,... Citeşte