Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mar 2016 - Anul XXI, nr. 74 (6187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Zi nefastă

Trei tentative de sinucidere s-au înregistrat într-o singură zi, în judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei oameni au încercat să-şi pună capăt zilelor duminică, fiind salvaţi până la urmă de membrii familiei şi de echipajele ambulanţelor care le-au acordat primul ajutor.

Primul caz de tentativă de suicid a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 8, când un bărbat din oraşul Salcea a anunţat că soţia sa a încercat să se sinucidă, având răni la gât. Bărbatul le-a povestit poliţiştilor că în jurul orei 7 a găsit-o pe soţia sa, în vârstă de 40 de ani, în bucătărie, sângerând în zona gâtului. Ea i-a povestit că a încercat să se sinucidă cu un cuţit, tăindu-se la gât, la locuinţa celor doi sosind un echipaj al ambulanţei, care i-a acordat victimei primul ajutor şi a transportat-o la Spitalul Judeţean din Suceava. Ea le-a declarat medicilor că a vrut să se sinucidă, înţepându-se cu un cuţit în zona gâtului, din cauza unor probleme familiale, şi a fost diagnosticată cu plagă tăiată în regiunea cervicală anterior, tentativă autolitică. O bătrână care locuieşte în aceeaşi casă cu familia femeii le-a povestit poliţiştilor că aceasta a mai creat astfel de probleme în trecut, ameninţând de mai multe ori că se va sinucide. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală şi e posibil ca femeia să fie acum expertizată psihiatric.

În jurul orei 15 a aceleiaşi zile, o femeie din comuna Cacica a anunţat la 112 că fiul său în vârstă de 29 de ani a încercat să se sinucidă, tăindu-şi venele de la mâini. În urma verificărilor s-a stabilit că fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul de 29 de ani s-a deplasat în jurul orei 13.20 pe un teren din afara satului şi având un cuţit asupra sa, şi-a făcut mai multe tăieturi la ambele mâini. O ambulanţă i-a acordat bărbatului primul ajutor şi l-a transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde a fost diagnosticat cu plăgi multiple tăiate la ambele antebraţe. Cercetările au arătat faptul că bărbatul nu se află la prima tentativă, el suferind de o depresie.

În jurul orei 17.15, un bărbat anunţa faptul că la locuinţa concubinei sale din comuna Frătăuţii  Vechi, aceasta a încercat să-şi pună capăt zilelor, înghiţind mai multe medicamente. Femeia a fost găsită de un echipaj al ambulanţei, întinsă pe leagănul din curtea casei, în stare de inconştienţă şi, după ce i s-a acordat primul ajutor, a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi. Bărbatul le-a povestit poliţiştilor că gestul femeii fusese făcut după o ceartă a acesteia cu mama ei, femeia nefiind cunoscută cu afecţiuni psihice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei tentative de sinucidere s-au înregistrat într-o singură zi, în judeţ.
 Vizualizări articol: 2797 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Trei tentative de sinucidere s-au înregistrat într-o singură zi, în judeţ5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crochete fine de pui Aceste crochete cu miez cremos și crustă delicat crocantă sunt un deliciu spaniol, dar se consumă în prezent cam peste tot în Europa, sub diferite denumiri și forme. Pot fi o alegere tentantă dacă ne dorim o gustare caldă mai simplu de... Citeşte