Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mar 2016 - Anul XXI, nr. 71 (6184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Conducere

La Universitatea din Suceava se aleg prorectorii şi decanii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Membrii Senatului Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) au făcut, ieri, propuneri pentru funcţiile de prorectori, pentru următorii patru ani. Ultimul cuvânt în desemnarea acestora îl va avea rectorul USV, astfel că sugestiile universitarilor, alături de alte candidaturi potenţiale pentru aceste funcţii pe care le poate avea personal rectorul USV, vor sta la baza deciziei de numire a celor patru prorectori ai USV.

Din actuala structură de conducere a instituţiei fac parte Mircea Diaconu (prorector cu activitatea didactică şi asigurarea calităţii), Gabriela Prelipceanu (prorector cu baza materială şi probleme studenţeşti), Ştefan Purici (prorector cu imaginea universităţii, relaţii internaţionale şi dezvoltare europeană) şi Mihai Dimian(prorector cu activitatea ştiinţifică).

 

Liviu Popescu rămâne preşedintele Senatului

Tot ieri, 24 martie, studenţi și cadre didactice, desemnaţi în Senatul Universităţii, au procedat la alegerea președintelui și vicepreședintelui celui mai înalt for deliberativ al USV. Pentru prima funcţie la vot au fost supuse candidaturile prof. univ. dr. Valentin Hapenciuc și conf. univ. dr. ing. Liviu Popescu, iar pentru postul de vicepreședinte senatorii au avut de optat între conf. univ. dr. Angela Albu și prof. univ. dr. ing. Ilie Muscă. În urma votului exprimat de senatori - studenţi și cadre didactice - președinte al Senatului USV a fost ales Liviu Popescu, iar calitatea de vicepreședinte o va deţine Ilie Muscă. 

Între subiectele aflate pe ordinea de zi a Senatului și aprobate de senatori s-au numărat cele privitoare la Metodologia de avizare a candidaţilor la funcţia de decan în Consiliile Facultăţilor, Metodologia de desfășurare a concursului public pentru ocuparea funcţiei de director al Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat, numirea comisiei de contestaţii pentru concursurile privind selectarea decanilor și a concursului pentru director CSUD, cuantumurile burselor pentru anul universitar 2016-2017.

De asemenea, prof. univ. dr. ing. Valentin Popa, rectorul USV, a semnat cu Senatul USV, reprezentat de conf. univ. dr. ing. Liviu Popescu, contractul de management pentru mandatul 2016-2020.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Universitatea din Suceava se aleg prorectorii şi decanii.
 Vizualizări articol: 2268 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
La Universitatea din Suceava se aleg prorectorii şi decanii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pasca fără aluat Pentru cei ce sărbătoresc în curând Paștele, dar au prea puțin timp la dispoziție pentru a prepara pasca după rețete mai complicate, varianta fără aluat este o alternativă mai rapidă, dar deosebit de gustoasăAvem nevoie de:800 g... Citeşte