Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mar 2016 - Anul XXI, nr. 71 (6184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrări finalizate

Clădirea restaurată a Muzeului de Istorie, recepţionată de Consiliul Judeţean fără obiecţiuni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clădirea restaurată a Muzeului de Istorie din cadrul Muzeului Bucovinei a fost recepţionată, miercuri, de comisia din care au făcut parte reprezentanţi ai muzeului, ai Consiliului Judeţean, ai Primăriei Suceava, ai Inspectoratului de Stat în Construcţii, ai ISU etc. Administratorul public al judeţului Suceava, Ionuţ Adomniţei, ne-a declarat, ieri, că procesul verbal de recepţie a fost semnat de membrii comisiei fără obiecţiuni, ceea ce înseamnă că obiectivul poate fi predat beneficiarului, respectiv Consiliul Judeţean, apoi predat muzeului. ”Până la sfârșitul lunii aprilie apreciem că se va finaliza atât dotarea, cât și amenajarea expoziţiei permanente”, a afirmat Ionuţ Adomniţei.

Salariaţii muzeului se vor putea muta din sediul în care au avut provizoriu birourile în clădirea proaspăt consolidată, restaurată, reamenajată şi extinsă cu încă două corpuri. Spaţiul disponibil s-a extins de la circa 3.000 de metri pătraţi la peste 5.000 de metri pătraţi. Una dintre noile clădiri ridicate este destinată activităţilor administrative, iar cealaltă laboratoarelor. Spaţiile expoziţionale au fost extinse şi toate birourile funcţionează la ultimul nivel. Pe lângă sălile de conferinţă, săli multimedia, bibliotecă, muzeul are şi două terase care vor fi deschise publicului.

Valoarea contractului de finanţare a consolidării şi restaurării Muzeului Bucovinei, semnat de Consiliul Judeţean (CJ) Suceava cu Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Est, este de 60,6 milioane de lei. Lucrările au fost executate de firma General Construct Suceava, în asociere cu Loial Impex Suceava, Restaco Suceava, ConBucovina Suceava şi Grup Corint Alba Iulia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clădirea restaurată a Muzeului de Istorie, recepţionată de Consiliul Judeţean fără obiecţiuni.
 Vizualizări articol: 2368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Clădirea restaurată a Muzeului de Istorie, recepţionată de Consiliul Judeţean fără obiecţiuni1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pasca fără aluat Pentru cei ce sărbătoresc în curând Paștele, dar au prea puțin timp la dispoziție pentru a prepara pasca după rețete mai complicate, varianta fără aluat este o alternativă mai rapidă, dar deosebit de gustoasăAvem nevoie de:800 g... Citeşte