Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 mar 2016 - Anul XXI, nr. 71 (6184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Licitaţie

13 oferte, cu 46 de operatori pentru proiectarea drumului Suceava - Iaşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiectarea pentru realizarea documentaţiilor tehnico–economice constând în studiu de fezabilitate, studii de teren, expertize tehnice pentru drum şi poduri, cât şi documentaţii pentru obţinerea avizelor, acordurilor şi autorizaţiilor aferente obiectivului de investiţii “Regiunea Nord–Est – Axa Rutieră Strategică 1: Iaşi – Suceava” este disputată de 13 firme şi consorţii româneşti şi străine. Administratorul public al judeţului Suceava, Ionuţ Adomniţei, ne-a declarat, ieri, că la licitaţia care a fost organizată miercuri la Iaşi au depus oferte 13 firme, cu 46 de operatori. Pentru cel mai mare proiect strategic care va fi dezvoltat în zona de nord-est a ţării, modernizarea unui drum judeţean în lungime de peste 170 km dintre Iaşi şi Suceava au depus oferte SC CONSITRANS SRL Bucureşti, asocierea TECNIC CONSULTING ENGINEERING ROMANIA SRL Bucureşti – VIAPONTE ROM SRL Bucureşti, asocierea SC MAXIDESIGN SRL Bucureşti – SC GRAFIC TENDS SRL Bucureşti, SC NV CONSTRUCT SRL Cluj-Napoca, SC SEARCH CORPORATION SRL Bucureşti, SC IRIMAT CONS SRL Ploieşti, SC ACCIONA INGENIERIA Sucursala Bucureşti SA Bucureşti, asocierea SC SPC ELITE CONSULTING SRL Iaşi – ERRE.VI.A RICERCA VIABILITA’ AMBIENTE SRL Milano, Italia, asocierea SC IMPROVISO SRL Iaşi – SC SERVLAND SRL Galaţi, Asocierea SC OBERMEYER Proiectare Bucureşti SRL- SC OBERMEYER Planen+Beraten GmbH Munchen Germania, asocierea SC EUROCERAD INTERNATIONAL SRL Bucureşti & SC RIA DESIGN CONSULTING Voluntari, Ilfov & SC OTRANER SRL Miroslava, Iaşi, asocierea SC TRACTEBEL ENGINEERING SA Bucureşti & SC AVENSA CONSULTING SRL Iaşi şi asocierea SC INTO SRL Târgu Frumos, Iaşi – SC TOTAL ROAD SRL Bucureşti.

Administratorul public Adomniţei a declarat că perioada de evaluare a ofertelor este de 25 de zile, iar după declararea câştigătorului şi atribuirea contractului termenul de execuţie este de 4 luni. ”Din data de 16 martie, cererile de finanţare se pot depune în termen de 6 luni. Cu 4 luni execuţia, ne putem încadra”, a spus el.

Reprezentantul Consiliului Judeţean Suceava în comisia de evaluare este Adrian Grădinaru, şeful departamentului de achiziţii. Valoarea estimată a contractului este de 2,732 milioane lei fără TVA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 13 oferte, cu 46 de operatori pentru proiectarea drumului Suceava - Iaşi.
 Vizualizări articol: 3295 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
13 oferte, cu 46 de operatori pentru proiectarea drumului Suceava - Iaşi4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Precizare trimis de
(25 mar 2016, 22:37:57
A nu se confunda "Axa rutiera Iasi - Suceava" cu ruta E583 (4 benzi) - 2BA (2 benzi) - E85 (2 benzi). Nu este vorba de a moderniza E85 si 2BA la patru benzi.

Pentru cine nu cunoaste, ma refer la E85 (Suceava - Motca), 2BA (Motca - Targu Frumos), E583 (Targu Frumos - Iasi). Nu este vorba de aceasta ruta.
Este vorba despre Suceava - Ipotesti - Bosanci - Udesti - Liteni - Dolhasca - Budeni - Lespezi - Scobinti - Belcesti - Coarnele Caprei - Gropnita - Iasi

Treaba asta trebuia specificat in articol, ca sa nu se confude cu ruta normala (Suceava, Falticeni, Motca, Pascani, Ruginoasa, Targu Frumos, Iasi).

Cu alte cuvinte, daca avem de mers la Iasi, o vom face tot la fel (pe doua benzi pana la Targul Frumos, si de acolo pe patru benzi pana la Iasi).

Un ziarist care se respecta, ar fi facut aceasta precizare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pasca fără aluat Pentru cei ce sărbătoresc în curând Paștele, dar au prea puțin timp la dispoziție pentru a prepara pasca după rețete mai complicate, varianta fără aluat este o alternativă mai rapidă, dar deosebit de gustoasăAvem nevoie de:800 g... Citeşte