Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mar 2016 - Anul XXI, nr. 70 (6183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Suceava

Trei secţii de votare mutate şi una desfiinţată, pentru alegerile locale din 5 iunie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La alegerile locale din data de 5 iunie, pentru desemnarea viitorului primar şi a noii componenţe a Consiliului Local, sucevenii vor avea la dispoziţie 62 de secţii de votare.

Trei dintre aceste secţii de votare au fost mutate în alte locaţii faţă de cele de la alegerile anterioare, iar o secţie din cele 63 care existau anterior a fost desfiinţată, ca urmare a falimentului societăţii în incinta căreia era găzduită anterior.

„Ne pregătim de alegerile locale, au fost nişte modificări pe care noi le-am solicitat la Autoritatea Electorală Permanentă, nişte schimbări la secţiile de votare, desfiinţări pe de o parte şi înfiinţări în alte părţi, din raţiuni obiective. Aceste modificări sunt propuse de acum o jumătate de an, acum ne-a venit aprobarea”, a precizat primarul Ion Lungu.

Secţia de votare desfiinţată este secţia 32, de pe strada Cernăuţi – fosta Ilie Pintilie, care era deschisă în incinta unei societăţi comerciale care a dat faliment şi nu mai poate fi utilizată în perioada alegerilor. Alegătorii care mergeau acolo au fost realocaţi la secţiile de votare de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

În privinţa secţiilor de votare mutate, edilul sucevean a explicat care sunt modificările făcute: „Secţia de votare de la Casa de Cultură, unde spaţiul era impropriu desfăşurării acestei activităţi, va fi mutată la Centrul Cultural Bucovina – Cinematograful Modern. La Centrul Tradiţiilor Populare va fi mutată secţia de vot de pe Leca Morariu, pentru că la Grădiniţa Nr. 4 <Piticot> nu erau condiţii optime pentru astfel de activitate. De asemenea, secţia de votare de la Gara Suceava Nord – Iţcani, unde se fac lucrări de reparaţii, se va muta la Grădiniţa cu Program Normal Nr. 7”.

Listele complete cu cele 62 de secţii de votare vor fi afişate în spaţiile special amenajate pentru publicitate stradală, dar şi anunţate în presă, pentru a şti cetăţenii unde să se prezinte la vot.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei secţii de votare mutate şi una desfiinţată, pentru alegerile locale din 5 iunie.
 Vizualizări articol: 2138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Trei secţii de votare mutate şi una desfiinţată, pentru alegerile locale din 5 iunie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pomme rosti (tocinel elvețian) Acest preparat rustic, de origine elvețiană, este un fel de tocinel uriaș, pregătit ușor diferit, fără ou, dar absolut delicios. De regulă se face doar din cartofi, dar există numeroase variațiuni pe tema adaosurilor ce se pot asorta cu cartoful... Citeşte