Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mar 2016 - Anul XXI, nr. 68 (6181)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iniţiativă

Ziua Porţilor Deschise la Spitalul de Urgenţă Suceava, să vadă oamenii ce s-a făcut cu banii lor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Finalizarea investiţiei pentru modernizarea şi extinderea Unităţii de Primire a Urgenţelor UPU-SMURD din cadrul Spitalului de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava va fi marcată de o Zi a Porţilor Deschise. Managerul spitalului, Vasile Rîmbu, a declarat, ieri, că prin aceasta doreşte ca sucevenii ”să vadă ce s-a făcut cu banii lor”, să conştientizeze amploarea şi importanţa proiectului şi să-l resimtă că aparţine întregii comunităţi. ”Cu acest proiect dorim să lansăm pe piaţă un nou tip de servicii medicale, vrem ca oamenii să vadă cum le-au fost folosiţi banii, pentru că sunt ai lor, nu i-am adus nici eu, nici alţii de acasă. Totul s-a făcut cu bani publici şi toţi trebuie să respectăm asta, atât personalul spitalului, cât şi pacienţii şi aparţinătorii”, a spus Vasile Rîmbu.

El a mai afirmat că intenţionează să declanşeze o campanie de promovare a respectului reciproc, atât prin atitudinea angajaţilor spitalului faţă de pacienţi, cât şi printr-un panotaj prin care să invite pacienţii şi familiile lor să respecte actul medical şi pe cei care îl acordă.

După deschiderea secţiei UPU-SMURD, aceasta va fi prezentată şi pe un monitor de dimensiune mare care va fi amplasat  acolo. Pe cel similar din UPU- pediatrie vor rula desene animate, iar pe cel din holul principal al spitalului se vor difuza clipuri de prezentare a secţiilor din spital şi a activităţii medicale din acestea.

Pentru păstrarea curăţeniei şi a stării de igienă, accesul în spital va fi permis numai cu papuci şi halat de unică folosinţă. ”Analizăm posibilitatea să le oferim gratuit”, a spus managerul.

De asemenea, programul de vizită în timpul săptămânii va fi scurtat cu o oră, în intervalul orar 15.00-18.00, şi va fi limitat timpul pe care un vizitator îl poate petrece în salonul unui pacient la care merge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua Porţilor Deschise la Spitalul de Urgenţă Suceava, să vadă oamenii ce s-a făcut cu banii lor.
 Vizualizări articol: 2069 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua Porţilor Deschise la Spitalul de Urgenţă Suceava, să vadă oamenii ce s-a făcut cu banii lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chec de post cu morcovi și fructe Este pufos și savuros, atât de bun încât nici nu veți crede că este un preparat de post.Avem nevoie de:O cană cu zahăr tos, o cană cu ulei, o cană cu morcov ras, o cană cu măr ras, o portocală, un pumn de stafide, o lingură rom sau... Citeşte