Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 mar 2016 - Anul XXI, nr. 63 (6176)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Sfârşit tragic

Bărbat mort în urma unui incendiu produs la Bănceşti, în comuna Muşeniţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu produs la o locuinţă în satul Bănceşti din comuna Muşeniţa a curmat viaţa unui bărbat de 67 de ani. Focul a pornit marţi, la primele ore ale dimineţii, şi s-a propagat cu repeziciune în interiorul casei în care bărbatul se odihnea. Focul a fost observat destul de târziu de un vecin, care a sunat la 112 şi a dat alarma. Până la apariţia pompierilor sătenii din preajmă au încercat să dea o mână de ajutor la stingerea focului, însă flăcările violente şi temperatura mare din interior nu i-au lăsat să se apropie prea mult de casă. La sosirea pompierilor Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi şi a Gărzii de Intervenţie Siret, incendiul se manifesta violent în interiorul casei construite din lemn şi exista pericolul propagării la autoturismul proprietarului parcat în curtea casei, la o anexă a gospodăriei şi la locuinţa învecinată. Cinci echipaje de pompieri au luptat mai mult de trei ore cu flăcările, intervenţia fiind foarte dificilă din cauza materialelor combustibile din componenţa construcţiei locuinţei, dar şi din cauza obiectelor aflate în interior. Salvatorii au evacuat din interior trei butelii de aragaz, care puteau exploda în orice clipă. În interiorul casei, pompierii militari au găsit proprietarul, căzut pe podea şi fără a avea semne vitale. Din păcate, pentru viaţa bărbatului în vârstă de 67 de ani nu s-a mai putut face nimic, un echipaj SMURD prezent la faţa locului declarând decesul. Din relatările autorităţilor din comună am aflat că bărbatul locuia împreună cu mama sa, în vârstă de 91 de ani, în municipiul Vatra Dornei, şi că acesta venise luni seara cu maşina la Bănceşti, unde avea pământ de cultivat. S-a cazat în casa bătrânească şi a aprins soba dintr-o încăpere pentru a se odihni peste noapte, însă spre dimineaţă s-a produs nenorocirea. În timpul incendiului au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, 15 metri pătraţi din planşeul casei, o parte din pereţii locuinţei şi din duşumeaua acesteia şi a fost degradat şi autoturismul bărbatului, parcat în curtea din faţa casei. Pompierii au stabilit cauza probabilă de izbucnire a incendiului ca fiind jarul sau scânteile căzute din soba cu acumulare de căldură, la care pompierii militari au găsit uşiţa deschisă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat mort în urma unui incendiu produs la Bănceşti, în comuna Muşeniţa.
 Vizualizări articol: 2476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbat mort în urma unui incendiu produs la Bănceşti, în comuna Muşeniţa5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Unt de arahide făcut acasă (de post) Este un ingredient de bază pentru fursecuri fără coacere, este minunat pentru creme și clătite... În multe țări, untul de arahide, american la origini, este un produs ieftin și comun, ca și margarina, dar la noi este încă destul de... Citeşte