Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mar 2016 - Anul XXI, nr. 62 (6175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bani pentru sport, cultură şi culte

Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Suceava, pentru repartizarea finanţărilor nerambursabile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aleşii locali suceveni se vor întruni vineri, 18 martie, la ora 10.00, într-o şedinţă extraordinară de Consiliu Local, pentru a discuta repartizarea finanţărilor nerambursabile pentru care s-au depus proiecte după şedinţa ordinară de CL de la finele lunii februarie.

Primarul Ion Lungu a precizat că distribuirea fondurilor alocate de la bugetul local este necesar a fi făcută cât mai rapid, pentru că de aceste finanţări depinde desfăşurarea activităţii mai multor cluburi sportive, precum cele de fotbal sau box.

Comisia de analizare a dosarelor de solicitare a finanţărilor nerambursabile care se acordă de la bugetul local s-a întrunit ieri, astfel încât vineri aleşii locali să discute pe rezultate concrete.

Cea mai mare sumă care poate fi accesată pe baza dosarelor de finanţare depuse este de 1.700.000 lei (17 miliarde de lei vechi), pentru fotbal. Pentru sprijinirea ramurilor sportive din cadrul Clubului Sportiv Municipal sunt prevăzuţi  aproximativ 550.000 de lei, la care se mai adaugă finanţările nerambursabile pentru o serie de manifestări sportive independente: 30.000 de lei pentru rugby, 95.000 de lei pentru tenis de câmp, 35.000 de lei pentru baschet, 40.000 de lei pentru ciclism, 20.000 de lei pentru înot, 15.000 de lei pentru şah, 15.000 de lei pentru darts, 50.000 de lei pentru dans sportiv.

 

Tranşa a doua de bani pentru biserici

În cadrul şedinţei de vineri a Consiliului Local Suceava va fi făcută şi împărţirea fondurilor rămase pentru finanţarea unităţilor de cult care nu au depus la timp dosarul de finanţare sau nu au adus în timp util documentele necesare solicitate pentru a fi discutată alocarea acestora în şedinţa ordinară de la finele lunii februarie.

În bugetul acestui an, pentru finanţarea unităţilor de cult municipalitatea suceveană are prevăzute fonduri de aproape 4,5 milioane de lei, adică un milion de euro, din care, până acum, a repartizat aproape jumătate, către unităţile de cult care au depus solicitări în prima etapă de distribuire.

 

Bani pentru cultură, pe baza asocierilor făcute

Nu în ultimul rând, aleşii locali vor avea de aprobat sau de respins o serie de asocieri în vederea organizării unor manifestări culturale, a căror finanţare va fi asigurată în principal de la bugetul local. Până acum, principalele finanţări de acest gen au fost aprobate pentru fanfara municipiului, cu Asociaţia Maestro Art – 120.000 de lei, precum şi 50.000 lei pentru organizarea Festivalului Internaţional de Muzică Blues Con-Fusion, la Cetatea de Scaun a Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Suceava, pentru repartizarea finanţărilor nerambursabile.
 Vizualizări articol: 2053 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Suceava, pentru repartizarea finanţărilor nerambursabile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Păstăi făcăluite (de post) Să nu confundăm acest preparat cu clasica fasole bătută, căreia i se mai zice și ”făcăluită”. Păstăile de fasole verde făcăluite seamănă mai mult cu salata de vinete ca aspect iar la gust sunt mult diferite de pasta din fasole uscate... Citeşte