Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mar 2016 - Anul XXI, nr. 62 (6175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băut la volan

A provocat un accident, a fugit de la locul faptei şi nu a mai recunoscut apoi nimic din cele petrecute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un apel la 112 îi anunţa pe poliţiştii rădăuţeni duminică seara, în jurul orei 22, despre faptul că pe Calea Bucovinei din municipiu a avut loc un accident soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto vinovat de producerea evenimentului a fugit de la locul faptei. Poliţiştii au găsit la locul indicat un autoturism avariat, înmatriculat în străinătate. La volanul maşinii se afla un cetăţean ucrainean de 41 de ani, care le-a declarat poliţiştilor că a fost acroşat de un autoturism, iar şoferul acestuia a părăsit locul accidentului. În urma investigaţiilor făcute de poliţişti, în curtea unei case de pe strada Calea Cernăuţi din Rădăuţi a fost identificat  autoturismul implicat în accident şi conducătorul acestuia, un localnic de 36 de ani, care la început a recunoscut faptul că a condus maşina pe Calea Bucovinei şi a lovit un autoturism în sensul giratoriu. El le-a mai spus poliţiştilor că în urma incidentului s-a speriat şi a plecat spre domiciliu, unde a parcat maşina în curte. Întrucât bărbatul mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Ulterior, bărbatul şi-a schimbat declaraţia, spunându-le poliţiştilor că autoturismul nu a circulat în acea seară şi că fusese cumpărat avariat în urmă cu trei săptămâni. După verificările făcute în bazele de date, poliţiştii au constatat că permisul de conducere al bărbatului, eliberat în Marea Britanie, nu-i acorda acestuia dreptul de a conduce un autovehicul pe teritoriul României. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are dreptul să conducă autovehicule în România” și ”refuzul prelevării de mostre biologice”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A provocat un accident, a fugit de la locul faptei şi nu a mai recunoscut apoi nimic din cele petrecute.
 Vizualizări articol: 3954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A provocat un accident, a fugit de la locul faptei şi nu a mai recunoscut apoi nimic din cele petrecute5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Păstăi făcăluite (de post) Să nu confundăm acest preparat cu clasica fasole bătută, căreia i se mai zice și ”făcăluită”. Păstăile de fasole verde făcăluite seamănă mai mult cu salata de vinete ca aspect iar la gust sunt mult diferite de pasta din fasole uscate... Citeşte