Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 mar 2016 - Anul XXI, nr. 56 (6169)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sfârşit de drum

Un bărbat şi-a pus capăt zilelor dându-şi foc cu diluant în grădina din spatele locuinţei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 49 de ani din satul Bănceşti a fost găsit mort în spatele locuinţei sale, cadavrul acestuia fiind carbonizat. Descoperirea a fost făcută de fratele bărbatului, care l-a găsit la 500 de metri în spatele casei, decedat în zona numită „La Brusturi”, duminică, în jurul orei 17.20. Cercetările poliţiştilor de la postul de Poliţie Muşeniţa au scos la iveală faptul că Ştefan Viorel C. locuia singur, nu fusese căsătorit niciodată şi obişnuia să consume băuturi alcoolice. În ultima perioadă avea probleme psihice şi fusese internat de mai multe ori la Spitalul de Psihiatrie - Cronici din Siret, ultima externare fiind în urmă cu trei luni. Într-o discuţie avută cu fratele său cu o zi înainte, bărbatul îi spusese că el ar trebui să moară, întrucât nu are familie şi nu are pentru ce să mai trăiască. Tot fratele bărbatului le-a povestit poliţiştilor că a doua zi, în jurul orei 11.00, bărbatul a plecat de acasă, fiind găsit câteva ore mai târziu ghemuit pe partea dreaptă, ars de la genunchi şi până în zona capului şi cu îmbrăcămintea arsă în proporţie de 70%. În apropierea cadavrului a fost descoperită o brichetă şi un recipient din material plastic, cu eticheta „Diluant”, în care se mai afla o treime din conţinutul de lichid. Cercetările poliţiei au stabilit că bărbatul nu era în relaţii de duşmănie cu nimeni din sat  şi că cel mai probabil s-a incendiat în urma consumului de alcool, nefiind victimă a unei agresiuni. După efectuarea necropsiei se vor stabili împrejurările survenirii decesului şi cauza exactă a morţii bărbatului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat şi-a pus capăt zilelor dându-şi foc cu diluant în grădina din spatele locuinţei.
 Vizualizări articol: 4714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Un bărbat şi-a pus capăt zilelor dându-şi foc cu diluant în grădina din spatele locuinţei3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mucenici muntenești (de post) Spre deosebire de sfințișorii din aluat dospit din Moldova și Bucovina, mucenicii din sudul țării sunt un fel de paste făinoase, care se fierb în apă ori lapte și se servesc într-un sos delicios, cu nucă și arome. Se găsesc și în... Citeşte