Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 mar 2016 - Anul XXI, nr. 56 (6169)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

O femeie a fost găsită moartă în pădure, după ce a fost abandonată de soţul ei, împreună cu care băuse alcool

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tragedie într-o familie din comuna Moldova Suliţa, după ce o femeie de 41 de ani, mamă a doi copii, a fost găsită moartă duminică dimineaţă, pe un drum forestier din apropierea casei. Poliţiştii Postului de Poliţie Moldova Suliţa au fost sesizaţi de un trecător, în jurul orei 8.00, despre prezenţa cadavrului femeii şi au început investigaţiile. Din discuţiile purtate cu soţul femeii, poliţiştii au aflat că sâmbătă dimineaţa, cei doi au plecat, împreună cu copiii lor de 6 şi 9 ani, în sat, la un localnic, pentru a-l ajuta la treabă. În timp ce munceau, cei doi soţi au băut împreună băuturi spirtoase şi bere, cu încă două persoane. În jurul orei 17.30, vizibil afectată de consumul de alcool, femeia a pornit singură spre casă, spre cătunul Cruhla, unde aveau locuinţa. După o perioadă de timp a plecat şi soţul femeii împreună cu copilul de 4 ani, cel de 9 ani plecând singur înainte. În drum spre casă, bărbatul a găsit-o pe soţia lui căzută pe drumul forestier şi a încercat să o ridice, dar nu a reuşit, din cauza stării de ebrietate avansate. Şi-a continuat drumul către casă, lăsându-şi soţia în drum, fără să mai ştie nimic de ea până dimineaţa următoare, când a fost căutat de poliţişti. Cadavrul femeii a fost ridicat şi trimis pentru necropsie la Câmpulung Moldovenesc, unde medicul legist a concluzionat că moartea a survenit în urma consumului de alcool şi a hipotermiei instalate, după aproape 12 ore petrecute în frig.

 

O anchetă socială va stabili dacă cei doi copii rămaşi orfani vor fi preluaţi la stat, în regim de urgenţă

Cei doi soţi au trei copii, dintre care o fetiţă a fost încredinţată spre creştere unei mătuşi. De-a lungul timpului, din cauza consumului de alcool, ei au avut probleme legate de creşterea celor doi copii rămaşi în familie.

„Cei doi soţi erau oameni muncitori, însă când se apucau de băut, erau greu de oprit.  În ultimul timp, asistentul social al primăriei a fost de mai multe ori în control la locuinţa celor doi, care erau monitorizaţi de primărie. Au avut o perioadă mai bună, în urma unor controale făcute în 2015 i-am găsit în ordine, aveau mâncare şi căldură în casă şi ne-am gândit că s-au mai liniştit. Acum însă, s-a întâmplat nenorocirea”, ne-a relatat Petru Jecalo, primarul comunei Moldova Suliţa.

La sfârşitul anului 2010, femeia a fost internată împreună cu cei doi copii într-un centru maternal, unde a locuit până la începutul lunii februarie a anului 2011. Problemele nu s-au terminat aici în familia lor, la începutul anului 2012, cei doi copii fiind daţi în asistenţă maternală din cauza condiţiilor improprii în care locuiau şi a neglijenţei părinţilor. În urma unei solicitări făcute de mama celor doi micuţi în luna septembrie a anului 2012, în care părinţii arătau că îndeplinesc condiţiile de creştere şi educare a copiilor, minorii s-au întors în familie, fiind monitorizaţi de atunci de personalul primăriei din comună. În urma nenorocirii petrecute, reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au solicitat acum o anchetă socială la locuinţa familiei, o echipă deplasându-se astăzi la faţa locului pentru a se discuta cu tatăl copiilor. Cel mai probabil, pentru cei doi copii se va lua măsura preluării în regim de urgenţă pentru plasament la asistenţi maternali. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie a fost găsită moartă în pădure, după ce a fost abandonată de soţul ei, împreună cu care băuse alcool.
 Vizualizări articol: 6007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O femeie a fost găsită moartă în pădure, după ce a fost abandonată de soţul ei, împreună cu care băuse alcool0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mucenici muntenești (de post) Spre deosebire de sfințișorii din aluat dospit din Moldova și Bucovina, mucenicii din sudul țării sunt un fel de paste făinoase, care se fierb în apă ori lapte și se servesc într-un sos delicios, cu nucă și arome. Se găsesc și în... Citeşte