Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mar 2016 - Anul XXI, nr. 55 (6168)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu ocaua mică

Şoferii băuţi la volan, în număr tot mai mare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tot mai mulţi şoferi se urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, o practică neproductivă şi care se lasă nu doar cu permise suspendate, ci şi cu dosare penale. În decurs de numai trei ore, poliţiştii suceveni au prins un număr semnificativ de şoferi care au încălcat legea, printre aceştia fiind mulţi tineri, dar şi o femeie. Acţiunea s-a derulat în noaptea de sâmbătă spre duminică şi a vizat mai multe zone ale judeţului.

Pe drumul comunal 54, aflat în satul Poiana din comuna Zvoriştea, poliţiştii au oprit la control un VW la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani, din Mitocu Dragomirnei. Şoferul nu avea permis de conducere, iar pe deasupra mirosea puternic şi a alcool, motiv pentru care s-a trecut la verificarea cu aparatul etilotest. Tânărul a refuzat să sufle în aparat, iar poliţiştii l-au dus la Spitalul Judeţean Suceava, unde şoferului i-a fost prelevată prima probă de sânge. Colaborarea sa cu poliţiştii s-a încheiat la scurt timp, refuzând prelevarea celei de-a doua probe de sânge.

În aceeaşi noapte, pe strada Mărăşeşti din municipiul Suceava a fost oprit pentru control un autoturism marca Opel Astra, la volanul căruia se afla o tânără de 22 de ani. Suceveanca nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar spre surpriza poliţiştilor mai mirosea şi a alcool. Rezultatul verificării cu aparatul etilotest avea să fie concludent, pe ecran fiind valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânără a fost condusă la spital, unde i-au fost luate probe de sânge. Din cercetări s-a stabilit că o culpă în acest caz aparţine şi prietenului fetei, un tânăr de 23 de ani, din Suceava, care i-a dat fetei maşina deşi era la curent cu faptul că aceasta nu avea permis de conducere, iar pe deasupra era şi băută.

Un alt caz în care a fost implicat un tânăr s-a înregistrat la Basarabi, în comuna Preuteşti. Poliţiştii au oprit la control un Ford Focus la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani, din Dolheşti. De această dată, tânărul avea permis, dar se urcase la volan băut, rezultatul verificării cu aparatul etilotest fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Fălticeni, unde i-au fost  recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Coincidenţă sau nu, în aceeaşi noapte, şi tot la volanul unui Ford Focus, a fost prins un tânăr de 25 de ani, din Rădăuţi, care se urcase băut la volan. În acest caz, la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un şofer care s-a urcat băut la volan a fost prins sâmbătă spre duminică şi la Vatra Dornei. Este vorba de un bărbat de 37 de ani, din Târgu Neamţ, rezultatul verificării cu aparatul etilotest fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferii băuţi la volan, în număr tot mai mare.
 Vizualizări articol: 2937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şoferii băuţi la volan, în număr tot mai mare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sfinţişori din aluat opărit, cu miere şi nucă (mucenici moldoveneşti) Chiar dacă se găsesc în orice cofetărie pe 8 şi 9 martie în fiecare an, este destul de uşor să facem mucenicii din aluat dospit opărit acasă, dacă dispunem de timp. Sunt delicioşi, iar mireasma care se degajă din cuptor nu se compară cu... Citeşte