Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mar 2016 - Anul XXI, nr. 55 (6168)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu mâţa-n sac

Prins de poliţişti în timp ce transporta un motor electric furat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un hoţ a avut ghinionul de a fi prins de poliţişti înainte de a pleca cu marfa sustrasă. S-a întâmplat vineri, în plină zi, în municipiul Fălticeni, când poliţiştii au observat un tânăr care încerca să se facă nevăzut. În momentul în care s-au apropiat de individ au constatat că acesta avea în mână un sac de rafie în care se afla marfă furată. Mai exact, în sacul pe care-l avea la el Eduard Varga, de 19 ani, s-a găsit un motor electric.

„Din cercetări s-a stabilit faptul că, în jurul orei 13.00, suspectul a escaladat gardul împrejmuitor al fostei fabrici 2 Mobilă, iar din incintă a sustras motorul electric de la o instalaţie de prelucrat material lemnos. S-a luat legătura cu administratorul SC Arva SRL Fălticeni, care deţine şi fosta fabrică 2 Mobilă, iar acesta a constatat că din incinta fabricii, de la un şlaif, a fost sustras motorul electric estimat la o valoare de 800 de lei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Eduard Varga s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar poliţiştii încearcă să afle acum dacă acesta a mai fost implicat şi în alte fapte similare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins de poliţişti în timp ce transporta un motor electric furat.
 Vizualizări articol: 2686 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prins de poliţişti în timp ce transporta un motor electric furat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sfinţişori din aluat opărit, cu miere şi nucă (mucenici moldoveneşti) Chiar dacă se găsesc în orice cofetărie pe 8 şi 9 martie în fiecare an, este destul de uşor să facem mucenicii din aluat dospit opărit acasă, dacă dispunem de timp. Sunt delicioşi, iar mireasma care se degajă din cuptor nu se compară cu... Citeşte