Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2016 - Anul XXI, nr. 53 (6166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

La Pleşa

O femeie a rămas fără acoperiş deasupra capului după ce gospodăria i-a fost mistuită de flăcări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu a distrus gospodăria unei femei din satul Pleşa, din comuna Mănăstirea Humorului. Focul a izbucnit miercuri la prânz, în jurul orei 12.00, iar un vecin a sunat la 112 pentru a anunţa autorităţile. Pompierii militari de la Garda de Intervenţie Gura Humorului au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea focului care ardea cu mare putere la sosirea echipajelor. Din cauza drumului accidentat, imposibil de parcurs cu autospecialele cu apă şi spumă, pompierii au fost nevoiţi să desfăşoare un dispozitiv de furtunuri de peste 500 de metri, până la locul intervenţiei. La sosirea lor ardeau casa şi anexele gospodăreşti, existând pericolul de propagare la proprietatea învecinată. Toate construcţiile afectate de flăcări erau din lemn, cu învelitori din şindrilă, acest lucru favorizând extinderea cu rapiditate a incendiului. După mai bine de 5 ore de intervenţie, focul a fost lichidat. Flăcările au distrus casa de locuit, pe o suprafaţă de 64 de metri pătraţi, bucătăria de vară, şura şi grajdul, construcţii aflate în corp comun, pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi. Au mai ars şi s-au degradat obiectele de mobilier, materiale textile, aparate electrocasnice, circa 4 tone de fân, suma de 2.000 de lei şi documentele personale ale femeii de 50 de ani, proprietara gospodăriei. Valoarea totală a bunurilor distruse în urma incendiului a fost estimată la aproximativ 20.000 de lei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un televizor cu defecţiuni. Femeia rămasă fără un acoperiş deasupra capului este nevoită acum să se mute la rudele din sat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie a rămas fără acoperiş deasupra capului după ce gospodăria i-a fost mistuită de flăcări.
 Vizualizări articol: 3690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O femeie a rămas fără acoperiş deasupra capului după ce gospodăria i-a fost mistuită de flăcări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pizza la tigaie Nu este chiar o pizza adevărată, ci mai mult o omletă cu de toate, dar gustul este asemănător și se face foarte ușor.Avem nevoie de:4 ouă, 4 linguri făină, un plic praf de copt, 200 g amestec de mezeluri și legume tăiate cubulețe ( salam, șuncă,... Citeşte