Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mar 2016 - Anul XXI, nr. 53 (6166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sentinţă

Bărbat condamnat pentru tentativă de omor, săltat de acasă de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 63 de ani din Slatina a fost săltat miercuri de acasă de poliţişti, după ce pe numele acestuia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Vasile Dănilă a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare, pentru comiterea tentativei la infracţiunea de omor.

Fapta comisă de Vasile Dănilă s-a petrecut în luna mai a anului 2014, când acesta l-a lovit de mai multe ori cu un cuţit pe un tânăr de 28 de ani. În dimineaţa zilei de 15 mai 2014, în oborul din Slatina a pornit un conflict între autor şi un tânăr de 28 de ani. La un moment dat, tânărul de 28 de ani a luat o bucată de lemn şi l-a lovit pe bărbatul mai vârstnic, în conflict întrând, de partea tânărului, alţi doi localnici. Bărbatul lovit a simţit nevoia să se apere, a luat de pe taraba unui vânzător un cuţit şi l-a lovit de mai multe ori pe tânăr, după care a aruncat cuţitul. După ce a fost lovit şi de ceilalţi doi localnici, bărbatul de 63 de ani a reuşit să fugă acasă, unde a fost identificat de poliţişti. Tânărul înjunghiat a fost transportat cu o ambulanţă la spital, suferind o intervenţie chirurgicală după ce a fost diagnosticat cu „plăgi penetrante hemitorace stâng, plagă tăiată auriculară stângă”. Medicii legişti au stabilit că leziunile provocate necesită pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijiri medicale şi că au pus în pericol viaţa pacientului. Cauza a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind pusă în mişcare acţiunea penală pentru comiterea tentativei la infracţiunea de omor. În urma probatoriului, Vasile Dănilă a fost reţinut cu ordonanţă pe o durată de 24 de ore, după care judecătorii au decis ca bărbatul să stea în perioada următoare în arest la domiciliu. În urma finalizării procesului, bărbatul de 63 de ani a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, miercuri fiind ridicat de poliţişti de la domiciliul său din Slatina. Condus la Poliţia Municipiului Fălticeni, bărbatului condamnat i s-a făcut rău, fapt pentru care s-a solicitat un echipaj de ambulanţă care i-a acordat îngrijiri medicale. Vasile Dănilă a fost transferat apoi la Penitenciarul Botoşani, pentru ispăşirea pedepsei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat condamnat pentru tentativă de omor, săltat de acasă de poliţişti.
 Vizualizări articol: 2817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbat condamnat pentru tentativă de omor, săltat de acasă de poliţişti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pizza la tigaie Nu este chiar o pizza adevărată, ci mai mult o omletă cu de toate, dar gustul este asemănător și se face foarte ușor.Avem nevoie de:4 ouă, 4 linguri făină, un plic praf de copt, 200 g amestec de mezeluri și legume tăiate cubulețe ( salam, șuncă,... Citeşte