Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 feb 2016 - Anul XXI, nr. 44 (6157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Deţinute ilegal

Trei arme, o arbaletă şi muniţie, confiscate de poliţişti în urma unor percheziţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Captură importantă făcută de poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, însoţiţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi poliţişti din cadrul poliţiilor orăşeneşti şi al secţiilor rurale, care au ridicat în urma unor percheziţii trei arme, o arbaletă şi muniţie, la sfârşitul săptămânii trecute.

Prima descindere a avut loc vineri, în baza unui mandat de percheziţie emis de Judecătoria Fălticeni, când poliţiştii au făcut percheziţii la locuinţa unui bărbat de 62 de ani din comuna Hârtop. În urma acţiunii au fost găsite la domiciliul bărbatului două arme cu aer comprimat, o cutie cu muniţie pentru acestea, precum şi o arbaletă originală, pe care era montată o lunetă. Toate aceste arme erau deţinute ilegal, iar cercetările au stabilit că aparţin fiului bărbatului din Hârtop, un tânăr de 27 de ani, plecat la muncă în străinătate, care a introdus ilegal aceste arme în ţară în cursul anului 2014 şi le-a ascuns în locuinţa tatălui său. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi „contrabandă”.

În aceeaşi zi, în baza mandatului de percheziţie emis de Judecătoria Gura Humorului, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Frasin şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au făcut o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 29 de ani, din comuna Cornu Luncii. În locuinţa bărbatului poliţiştii au găsit un pistol cu gaze, pentru care bărbatul nu avea documente de provenienţă şi nici autorizare pentru deţinere. Pistolul a fost ridicat pentru continuarea cercetărilor, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei arme, o arbaletă şi muniţie, confiscate de poliţişti în urma unor percheziţii.
 Vizualizări articol: 3558 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei arme, o arbaletă şi muniţie, confiscate de poliţişti în urma unor percheziţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos grecesc de castraveți Răcoritor, ușor și foarte rapid, acest sos se prepară la rece și se poate servi deopotrivă între aperitive, cât și ca însoțitor delicios al unor feluri consistente, precum fripturileAvem nevoie de:500 g iaurt natural ( preferabil... Citeşte