Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 feb 2016 - Anul XXI, nr. 44 (6157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finanţare

Fonduri nerambursabile de un milion de lei de la CJ pentru activităţi nonprofit de interes judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean va aloca şi în acest an fonduri nerambursabile pentru finanţarea unor activităţi nonprofit de interes judeţean din domeniul cultelor, culturii, asistenţei sociale şi sportului. Suma prevăzută în proiectul de hotărâre iniţiat de şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, este de un milion de lei, dublă faţă de anul trecut. Cei mai mulţi bani, adică 700.000 de lei, vor fi alocaţi proiectelor din zona unităţilor de cult. Asistența socială, cultura şi sportul vor primi fiecare câte 100.000 de lei. "Atragerea societăţii civile în procesul de dezvoltare economico-socială a judeţului este foarte importantă, sugestiile şi propunerile venite din partea sectorului neguvernamental fiind de cele mai multe ori realiste şi bine fundamentate. Consiliul Judeţean a căutat în fiecare an în limita posibilităţilor să sprijine activităţile persoanelor fizice şi ale persoanelor juridice fără scop patrimonial, ale asociaţiilor, fundaţiilor şi ale celorlalte structuri recunoscute de lege şi nu de puţine ori chiar a reuşit", a declarat Nechifor. Banii se vor da ca în anii anteriori, pe proiecte ce vor fi evaluate în baza unor criterii foarte bine stabilite. Proiectul de hotărâre privind acordarea finanțărilor nerambursabile urmează a fi aprobat în şedinţa de vineri a Consiliului Judeţean. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fonduri nerambursabile de un milion de lei de la CJ pentru activităţi nonprofit de interes judeţean.
 Vizualizări articol: 2074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fonduri nerambursabile de un milion de lei de la CJ pentru activităţi nonprofit de interes judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos grecesc de castraveți Răcoritor, ușor și foarte rapid, acest sos se prepară la rece și se poate servi deopotrivă între aperitive, cât și ca însoțitor delicios al unor feluri consistente, precum fripturileAvem nevoie de:500 g iaurt natural ( preferabil... Citeşte