Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 feb 2016 - Anul XXI, nr. 44 (6157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Competiţie de proiecte

Cinci proiecte propuse de studenţi vor primi finanţare din partea Casei de Cultură a Studenţilor a USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava, aflată în coordonarea Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV), a lansat la finele anului trecut o competiţie de proiecte, studenţii fiind invitaţi să trimită aplicaţii din domeniile cultural, artistic sau sportiv.

12 proiecte au fost înscrise în concurs, dintre care cinci au trecut în etapa a II-a de evaluare. Proiectele câștigătoare care vor primi finanțare s-au încadrat în domeniile sportiv (două proiecte), cultural (două proiecte) și mixt, cultural-artistic (un proiect): „Touchball – un nou joc sportiv”, „Cupa GIRB”, „Nuntă în Bucovina – tradiții și perspective în contemporaneitate”, „Live digital performance: Exploatarea tehnologiilor de vârf 3D în actul artistic”, „Talent și creație prin teatru în spațiul românesc din afara granițelor”. Implementarea proiectelor câștigătoare va începe în termen de cinci zile de la semnarea contractului de finanțare a proiectului, iar ultima zi de proiect nu poate fi mai târziu de 15 decembrie 2016.

Prof. Valentin Ianoş, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Suceava, a menţionat că fiecare proiect declarat eligibil va primi până la 25.000 de lei pentru implementare.

Ianoş a mai menţionat că obiectivul concursului de granturi a constat în creșterea numărului de studenți implicați în activități extracurriculare și de voluntariat, în acțiuni care să vină în sprijinul diversificării vieții studenților și implicării acestora în dezvoltarea comunității locale. Prin metodologia concursului de proiecte au fost încurajate ideile ce țin de manifestarea culturală, civică, antreprenorială, profesională, sportivă și de divertisment în rândul studenților. Un alt obiectiv important pe care l-a urmărit Universitatea a fost susținerea dezvoltării armonioase a comunității studențești, asigurarea șanselor egale și nediscriminării în cadrul competiției.

Din juriul competiţiei de proiecte au făcut parte: prof. Valentin Ianoș - directorul CCS Suceava, prof. univ. dr. Mihai Dimian - prorector cu cercetarea științifică al USV, ec. Elena Cecilia Cojocariu – contabil-șef în cadrul CCS, ing. Ilie Doroftei - administrator patrimoniu CCS. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci proiecte propuse de studenţi vor primi finanţare din partea Casei de Cultură a Studenţilor a USV.
 Vizualizări articol: 2035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci proiecte propuse de studenţi vor primi finanţare din partea Casei de Cultură a Studenţilor a USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos grecesc de castraveți Răcoritor, ușor și foarte rapid, acest sos se prepară la rece și se poate servi deopotrivă între aperitive, cât și ca însoțitor delicios al unor feluri consistente, precum fripturileAvem nevoie de:500 g iaurt natural ( preferabil... Citeşte