Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 feb 2016 - Anul XXI, nr. 43 (6156)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Pentru rezultate remarcabile

Endermo Clinic şi Rafaelo Varga vă recomandă ofertele lunii martie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul de sănătate şi înfrumuseţare Endermo Clinic, situat pe strada Mărăşeşti din municipiul Suceava, propune doamnelor şi domnilor deopotrivă cele mai performante terapii de slăbit, anticelulitice, de fermitate, de remodelare corporală, relaxare, lifting corporal şi facial.

Clinica oferă servicii de înfrumuseţare cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră la preţuri avantajoase, specialiştii centrului recomandând pentru fiecare client în parte tratamente personalizate în funcţie de dorinţele şi nevoile personale.

 

LPG Cellu M6 Endermolab – aparatul revoluţionar în domeniul esteticii

Pentru rezultate remarcabile, specialiştii Endermo Clinic recomandă LPG Cellu M6 Endermolab, un aparat revoluţionar în domeniul esteticii şi remodelării corporale, lider mondial în stimulare celulară.

Componenta Lpg Endermolift are efect de lifting facial, fiind utilizată pentru eliminarea acelor pungi de oboseală din jurul ochilor, a ridurilor, a bărbiei duble, oferind un efect de subţiere a feţei. Ridurile sunt umplute în mod natural, din interior, iar conturul facial este redefinit.

Totodată, pentru o siluetă conturată, braţe tonifiate, abdomen şi talie subţiri, specialiştii Endermo Clinic recomandă Lpg Lipomassage pentru corp. Procedurile elimină grăsimea localizată şi imperfecţiunile, reduc celulita şi remodelează fesele, picioarele şi coapsele.

 

Tehnologie de vârf cu Huber Motion Lab

Cei care vor trece pragul centrului Endermo Clinic pot încerca şi aparatul Huber Motion Lab, o tehnologie unică, prin care sunt îmbunătăţite abilităţile fizice şi, în acelaşi timp, sunt întăriţi muşchii de bază ai posturii coloanei cervicale.

Aparatul vizează arderea grăsimilor, fortificarea musculaturii şi corectarea posturii, asigurând, după câteva şedinţe, o siluetă suplă, braţe ferme, spate sănătos,  abdomen plat, talie definită, fese şi coapse conturate, picioare sculptate şi o poziţie corectă a gâtului.

Clientul se aşează pe platforma oscilantă a aparatului, se prinde de braţele acestuia şi începe o serie de exerciţii interactive. O şedinţă de Huber Motion Lab timp de 35 de minute echivalează cu multe ore de fitness şi de aerobic.

 

Biostimularea

Biostimularea reprezintă o procedură de remodelare corporală prin stimularea electrică a musculaturii şi a altor ţesuturi.

Un tratament facial şi unul corporal cu rezultate dovedite pe care Endermo Clinic le realizează sunt cele cu aparatul inovator Ultratone Futura Pro.

Printre efectele biostimulării asupra corpului se numără pierderea rapidă în circumferinţă, pierdere în greutate, efect anti-celulitic, reducerea stratului de grăsime aflat deasupra musculaturii, tonifiere musculară profundă, liftingul bustului (sânilor). În ceea ce priveşte tratamentul feţei, efectele nu se lasă aşteptate, terapiile determinând revitalizarea şi regenerarea pielii.

Ultratone Futura Pro dispune de două programe – ultrasunete şi microcurent – pentru atenuarea nodulilor celulitici şi a vergeturilor, respectiv regenerarea celulară a pielii feţei.

 

Împachetări cu chocofango şi alge marine

Centrul de înfrumuseţare de pe strada Mărăşeşti are în ofertă şi tratamentul de împachetări la cald şi la rece cu chocofango şi alge marine.

Împachetarea este o procedură care acţionează cu un plus pe partea de slăbire în greutate. Acţiunea termică combinată cu thalasalgo (alge marine) are un efect imediat de detoxifiere şi eliminare a reziduurilor de grăsime şi apă din corp. Împachetarea cu chocofango (ciocolată combinată cu parafango) ajută la eliminarea celulitei datorită cafeinei care are rolul de a stimula circulaţia sangvină, ajutând astfel la eliminarea toxinelor şi a apei în exces.

 

Epilare eficientă cu aparatul Anthelia

Pentru îndepărtarea părului nedorit, Endermo Clinic vine cu cele mai eficiente metode, recomandând, pentru rezultate sigure, epilarea cu lumină intens pulsată IPL. Tratamentele sunt nedureroase şi complet sigure şi pot fi aplicate atât bărbaţilor, cât şi femeilor. Menţionăm faptul că pentru a reduce considerabil creşterea părului este necesară realizarea unui număr de la 6 până la 12 şedinţe, efectuate la o distanţă de 6 săptămâni între ele.

Tratamentele care se mai pot efectua cu dispozitivul Anthelia mai includ tratarea cuperozei, tratarea capilarelor sparte, a petelor pigmentare, a acneei, reducerea ridurilor prin stimulare pe cale naturală a colagenului şi a elastinei.

 

Tratament aromatic

Tratamentul aromatic (Tehnic Spa – Guinot) pentru corp este singura procedură 100% manuală din salonul Endermo Clinic. Obiectivul principal este oferirea unei stări de bine, de deconectare, în timp ce pielea devine mai fermă, tonifiată şi plină de vitalitate.

Tehnic Spa are efect de distrugere a celulitei, de eliminare a toxinelor şi a apei în exces, cu rezultate foarte bune încă de la prima şedinţă, treptat diminuând aspectul de coajă de portocală.

Technic Spa – Jambes legeres este tratamentul ce se recomandă pentru picioare obosite şi greoaie. TechnicSpa – Firming lift promite o piele mai fermă, talie mai suplă, corpul este tonifiat şi pielea este vizibil mai fermă.

 

Oxigenoterapie

Oxy-Life - Maya Beauty (Oxigenoterapie) este una dintre cele mai sigure procedee aplicate în estetică corporală şi facială. Ce îl face atât de special este infuzia cu oxigen 95-98% şi serul cu care se lucrează pe zonele cu probleme.

Are efect de distrugere a celulitei, de eliminare a toxinelor şi a apei în exces, cu rezultate foarte bune pe centimetri în minus încă de la prima şedinţă, iar treptat reduce celulita şi vergeturile, reparând, revitalizând şi tonifiind ţesuturile.

De cealaltă parte, Oxy-Life facial este un tratament care permite o stimulare puternică a producţiei de elastină şi a colagenului, precum şi o îmbunătăţire substanţială a calităţii acidului hialuronic şi reorganizarea fibrelor de colagen şi elastină. La sfârşitul tratamentului se aplică mască cu oxigen pur.

 

Rafaelo Varga, concurentul de la X factor, recomandă Endermo Clinic

Tratamentele din clinică sunt recomandate atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.

Despre Endermio Clinic, Rafaelo Varga, concurentul de la X Factor, spune: “Aparatele de la Endermo Clinic m-au făcut să mă simt foarte ok, am simţit că am făcut două ore de sport, dar în realitate am făcut doar 10 minute. Când foloseşti aceste aparate chiar simţi cum corpul tău este pus în mişcare. Ştiu că este printre puţinele din ţară, iar asta mă întristează! Mi-ar plăcea să existe peste tot, pentru ca fiecare să poată descoperi cea mai uşoară formă de a face sală, relaxându-se totodată. Recomand aparatele de la Endermo Clinic cu toată dragostea, pentru că îţi pot deveni <cei mai buni prieteni>”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Endermo Clinic şi Rafaelo Varga vă recomandă ofertele lunii martie.
 Vizualizări articol: 4324 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Endermo Clinic şi Rafaelo Varga vă recomandă ofertele lunii martie3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Iaurt grecesc de casă Cremos, acrișor doar cât trebuie, consistent și ușor deopotrivă, iaurtul grecesc este în prezent printre cele mai iubite produse lactate în întreaga lume.Avem nevoie de:1,5 litri lapte ( amestec de vacă și de capră în... Citeşte