Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 feb 2016 - Anul XXI, nr. 42 (6155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Preocupare

Dotări pentru eficientizarea Poliţiei Locale Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii vor putea semnala diverse probleme care ţin de competenţa Poliţiei Locale la un număr scurt, uşor de reţinut, iar apelurile lor telefonice vor fi înregistrate, pentru a putea fi urmărită apoi soluţionarea lor.

În urma unor amendamente aduse de liberali proiectului de buget local pentru 2016, Poliţia Locală Suceava va beneficia de o finanţare suplimentară de 320.000 de lei, cu destinaţie precisă.

„Deoarece poliţia locală este adeseori criticată pentru lipsa de eficienţă, considerăm că trebuie să o dotăm corespunzător, după care să monitorizăm activitatea acesteia. Propun alocarea sumei de 300.000 de lei, astfel încât Poliţia Locală să mai achiziţioneze două autoutilitare, preferabil de 8+1 locuri, sau una de  8+1 şi una de tip MCV, depinde de cum se încadrează în sumă ca achiziţie, astfel încât atunci când sunt fel de fel de evenimente la care trebuie să asigure paza, să poată transporta măcar opt oameni odată”, a fost propunerea formulată de viceprimarul Lucian Harşovschi, în şedinţa de discutare a bugetului Sucevei pe anul în curs.

Tot el a solicitat, în numele consilierilor liberali, care au formulat mai multe amendamente, alocarea sumei de 20.000 de lei pentru o centrală telefonică cu înregistrare şi echipament IT pentru a fi funcţional un număr scurt de apelare a Poliţiei Locale.

„Uneori nici noi nu ne aducem aminte care este numărul lor de telefon, populaţia cu atât mai puţin ştie unde să sune. Curând, dispeceratul Poliţiei Locale va fi apelabil la un număr scurt care să fie uşor de reţinut de suceveni. În plus, noua centrală telefonică va permite ca sesizările cetăţenilor să fie înregistrate şi să putem supraveghea modul în care acestea sunt soluţionate”, a adăugat Lucian Harşovschi. În ultima perioadă, viceprimarul sucevean s-a arătat favorabil îmbunătăţirii condiţiilor de lucru şi creşterii veniturilor poliţiştilor locali, dar a cerut în schimb o eficienţă mai mare a acestora, considerând că este timpul ca cetăţenii să observe o îmbunătăţire a activităţii Poliţiei Locale.

Până la implementarea noului dispecerat, Poliţia Locală Suceava poate fi apelată la numărul 0230/212192.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dotări pentru eficientizarea Poliţiei Locale Suceava.
 Vizualizări articol: 3377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dotări pentru eficientizarea Poliţiei Locale Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Biserica „Sf. Împăraţi Constantin şi Elena” din Straja va fi sfinţită duminică Biserica „Sf. Împăraţi Constantin şi Elena” din comuna Straja va fi sfinţită duminică, 21 februarie.  Sfânta Liturghie şi Slujba de Sfinţire a bisericii va avea loc începând cu ora 9.00 şi va fi oficiată de... Citeşte