Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 feb 2016 - Anul XXI, nr. 39 (6152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din curtea şcolii

Un tânăr cu probleme psihice a încercat să-l răpească pe fiul femeii pentru care a făcut o pasiune

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, cunoscut cu probleme psihice, a acostat un copil în vârstă de 10 ani, în curtea unei şcoli din cartierul Burdujeni, şi a încercat să-l convingă să plece cu el. S-a întâmplat luni, la Şcoala Gimnazială „Miron Costin”, din fericire copilul, deşi tras de mână, a refuzat să plece cu străinul. 

Din cercetări rezultă că bărbatul a făcut o pasiune pentru mama băiatului, pe care a contactat-o pe o reţea de socializare. După ce femeia i-a refuzat avansurile, individul a venit în mai multe rânduri la Suceava. Femeia l-a reclamat de altfel pe acesta de mai multă vreme pentru ameninţare şi hărţuire.

Pe acest fond, luni, Andrei D., din Timiş, a venit la Suceava şi a încercat să-l ia de la şcoală pe fiul în vârstă de 10 ani al femeii. El a încercat să-l păcălească pe copil, spunându-i că a fost trimis de mama sa să îl ia de la şcoală. Micuţul a fugit şi şi-a sunat mama, care la rândul ei a alertat poliţia.

Luni seară, la câteva ore distanţă, o patrulă a Secţiei de Poliţie Burdujeni l-a identificat pe individ, în baza unor informaţii, în Gara Suceava, de unde intenţiona probabil să ia un tren spre casă.

 

Găsit de poliţişti, a stat o noapte la psihiatrie, apoi a fost luat de părinţi acasă, la Timiş

Tânărul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, de unde, având în vedere problemele sale, a fost transferat la Secţia de Psihiatrie. El a rămas internat la psihiatrie doar o noapte, până ieri.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat: “S-a luat legătura cu părinţii săi, care s-au prezentat la Suceava şi l-au preluat şi dus la domiciliu”. Epureanu a precizat că poliţiştii nu puteau face mai mult de atât, în condiţiile în care tânărul este dat în îngrijire şi supraveghere părinţilor săi. El a mai spus că părinţii au sesizat dispariţia sa, imediat după ce fiul a plecat de la Timiş, astfel că aceştia nu pot fi acuzaţi de neglijenţă.

De partea cealaltă, mama copilului se plânge, justificat, că a depus mai multe plângeri la poliţie, însă cu toate acestea individul a venit la Suceava din nou şi a fost la un pas să-i răpească fiul.

După acest ultim eveniment, pe lângă dosarele penale pentru „ameninţare”, tânărul s-a ales cu un nou dosar penal, pentru „tentativă de lipsire de libertate în mod ilegal”. Având în  vedere că tânărul nu are discernământ, finalitatea acestor dosare este incertă, iar măsuri de reţinere sau arest preventiv nu se pot lua.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr cu probleme psihice a încercat să-l răpească pe fiul femeii pentru care a făcut o pasiune.
 Vizualizări articol: 4046 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Un tânăr cu probleme psihice a încercat să-l răpească pe fiul femeii pentru care a făcut o pasiune3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Bulete de cașcaval Un aperitiv delicios nu trebuie neapărat să fie complicat de preparat. Buletele de cașcaval încântă mesenii de toate vârstele, arată bine, necesită doar câteva ingrediente și mai puțin de o oră de muncă plăcută.Avem nevoie... Citeşte