Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 feb 2016 - Anul XXI, nr. 35 (6148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Târgul de Nunţi Bucovina se deschide astăzi la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Târgul de Nunţi Bucovina se deschide astăzi la Iulius Mall Suceava. Aflat la cea de-a IX-a ediţie, Târgul de Nunţi Bucovina va fi deschis publicului până duminică, 14 februarie. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall Suceava, şi reuneşte, într-o atmosferă de sărbătoare, peste 30 de expozanţi.

Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a spus:„În toţi aceşti nouă ani de când organizăm Târgul de Nunţi Bucovina, devenit în timp cel mai mare şi reprezentativ târg de nunţi din Suceava, am putut observa evoluţia şi continua dezvoltare a pieţei din domeniul serviciilor de organizare evenimente, precum şi a serviciilor conexe organizării unei nunţi. Clienţii au devenit din ce în ce mai pretenţioşi când vine vorba despre organizarea nunţii perfecte, astfel serviciile firmelor care sunt specializate în invitaţii de nuntă, decoraţiuni, artificii, foto-video, săli evenimente, precum şi multe altele, au devenit de la o ediţie la alta din ce în ce mai apreciate. În premieră, în acest an, suntem onoraţi de prezenţa unui expozant din Cernăuţi, zonă binecunoscută pentru tradiţia din domeniul rochiilor de mireasă”.

La ediţia de anul acesta vizitatorii pot admira cele mai noi colecţii de rochii de mireasă ale expozanţilor Mireasa HM, Mariage a Paris, Boutique Mariage sau Innocentia, costume pentru miri de la Seroussi, aranjamente florale, buchete de mireasă, decoraţiuni pentru săli prezentate de Parisian Florals & Decor, Art Events, Crystal Mariage, o gamă variată de invitaţii de nuntă şi mărturii oferită de Deluxe Cards, Publiserv, Indigo Cards sau TBZ Transilvania. Nu vor lipsi nici ofertele de verighete şi inele de logodnă prezentate de Astoria Gold, Atlantis Gold şi Mariaj Biju Verighete, torturile şi prăjiturile de la Elsira şi Cozonac Bujor sau prezentări ale celor mai speciale săli pentru organizarea petrecerii, precum Restaurant Bucovina. Şi pentru ca nunta să fie o petrecere de poveste, profesioniştii din domeniul foto şi video Ioana Butnariu şi Ovidiu Leşan, Salonul de coafură şi cosmetică Expres Beauty, furnizorul de artificii Fireworks Marloghin, agenţiile de turism Bilco Travel şi Panoramic Travel şi concesionarul Dacia – Renault – Nissan, Darex Auto, îşi vor prezenta oferta în cadrul celei de-a IX-a ediţii a Târgului de Nunţi Bucovina.      

Târgul de Nunţi Bucovina este deschis de astăzi şi până duminică, între orele 10:00-22:00. Din programul evenimentului nu vor lipsi cele mai frumoase spectacole oferite vizitatorilor de formaţiile Alegria, Aktual şi Imperial Bucovina, interpreţii de muzică populară Iosefina Telescu şi Alexandru Recolciuc, Cvartetul Phoebus şi, nu în ultimul rând, Filarmonica de Stat Botoşani.

Mai trebuie spus că expozanţii vor oferi reduceri valabile doar pe perioada manifestării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul de Nunţi Bucovina se deschide astăzi la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Târgul de Nunţi Bucovina se deschide astăzi la Iulius Mall Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă de pui (fără coacere) Preparatul este foarte apreciat de copii, pe care îi ”păcălește” să consume doua alimente sănătoase simultan – brânza de vacă și pieptul de pui.Avem nevoie de:Trei sferturi de pachet unt de bună calitate, un piept mare... Citeşte