Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 feb 2016 - Anul XXI, nr. 34 (6147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Ziua Siguranţei pe Internet, marcată la Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Specialişti din cadrul Centrului Regional Împotriva Traficului de Persoane Suceava, în parteneriat cu reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia  Copilului Suceava, au marcat Ziua Siguranţei pe Internet (9 februarie) prin câteva acţiuni de informare şi prevenire în rândul tinerilor aflaţi în sistemul de protecţie din cadrul Serviciilor multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului. Anul acesta, Ziua Siguranţei pe Internet a ajuns la cea de-a XIII-a ediţie, sărbătorită în peste 100 de ţări din întreaga lume, sub îndemnul ''Implică-te pentru un internet mai bun'' (Play your part for a better Internet).

Scopul întâlnirii de la Gura Humorului a vizat cu prioritate conştientizarea factorilor de risc şi abordarea educaţiei pentru prevenirea situaţiilor de risc, respectiv traficul de minori, în scopul identificării modalităţilor eficiente de prevenire şi înlăturare a riscurilor expunerii la fenomenul traficului de persoane şi, totodată, adoptarea unei atitudini unitare a şcolii şi a întregii comunităţi cu privire la pericolul reprezentat de acestea.

Activitatea de informare s-a adresat atât adolescenţilor, cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani, cât şi cadrelor de specialitate. Subcomisarul de poliţie Liliana Orza, coordonatorul Centrului Regional Împotriva Traficului de Persoane Suceava, ne-a spus că acţiunea de la Gura Humorului şi-a propus sensibilizarea educatorilor/lucrătorilor sociali faţă de subiectele şi problematica abordată pe linia prevenirii şi combaterii traficului de persoane, astfel încât să acorde o atenţie sporită copiilor aflaţi în îngrijire şi comportamentelor acestora şi să sesizeze organele competente ori de câte ori identifică un caz ce prezintă vulnerabilităţi pe această linie. „Marcarea Zilei Siguranţei pe Internet oferă posibilitatea de a evidenţia utilizările pozitive ale tehnologiei, precum și rolul pe care toţi îl putem avea (tineri, părinţi, îngrijitori, profesori) în crearea unei comunităţi online mai bune și mai sigure”, a completat Liliana Orza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua Siguranţei pe Internet, marcată la Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua Siguranţei pe Internet, marcată la Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Urs de mămăligă Dintre toate preparatele specifice stânelor turistice, acesta este cel mai ușor de pregătit și acasă. Este simplu, gustos și consistent.Avem nevoie de:O cană făină de porumb grișată, trei căni apă, o linguriță rasă sare, 200 g brânză de... Citeşte