Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 feb 2016 - Anul XXI, nr. 30 (6143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Examen

Postul de preşedinte-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, scos la concurs

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Postul de preşedinte-director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava este scos la concurs, organizat la începutul lunii viitoare. Examenul va avea loc la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Bucureşti şi constă în probă scrisă şi interviu.  Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 19 februarie a.c., până la ora 17.00. CJAS Suceava informează, printr-un comunicat de presă, că în data de 24 februarie a.c. se vor afişa rezultatele selecţiei dosarelor de concurs pe baza îndeplinirii condiţiilor de participare. Eventualele contestații cu privire la rezultatele selecției dosarelor de înscriere se depun la cabinetul preşedintelui CNAS până în data de 25 februarie, iar soluția dată se afişează la sediul CNAS în termen de o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere.

Concursul va consta într-o probă scrisă, în data de 2 martie a.c., şi interviu, ce se va desfăşura în termen de maxim 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Bibliografia de concurs este  afişată la sediul şi pe site-ul CNAS (www.cnas.ro) şi CAS Suceava (www.cassv.ro).

Interviul constă în testarea cunoştinţelor teoretice, practice şi a abilităţilor/competenţelor manageriale. Competenţele manageriale vor fi testate prin susţinerea unui plan de management, care  va fi depus odată cu dosarul de înscriere la concurs.

Dosarele de înscriere se depun la CNAS – Cabinet Preşedinte.

Actualul preşedinte-director general al CJAS Suceava, Cristi Bleorțu, care a fost numit în data de 29 septembrie 2015 să exercite cu delegare mandatul de şef al instituției, ne-a declarat, ieri, că se va înscrie la concursul pentru ocuparea acestei funcții. Postul de preşedinte-director general al CJAS Suceava a rămas vacant în data de 29 septembrie 2015, după ce CNAS a dispus încetarea contractului de management cu medicul stomatolog Adela Băişanu. Motivul invocat de preşedintele CNAS a fost ”modificarea, prin prevederi legislative, cu peste 50% a indicatorilor de performanță care au stat la baza încheierii contractului de management”.

Informaţii suplimentare privind condițiile de participare la concurs, actele necesare înscrierii şi bibliografia de concurs se pot obține la sediul CNAS, la sediul CAS Suceava, pe pagina de internet a CNAS şi a CAS Suceava, precum şi la Direcţia Resurse Umane, Salarizare şi Evaluare Personal a CNAS, telefon 0372309240. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Postul de preşedinte-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, scos la concurs.
 Vizualizări articol: 2726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Postul de preşedinte-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, scos la concurs1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supa groasă de mazăre uscată cu afumătură Este un preparat ieftin, foarte comun la noi, în special în zonele de câmpie, ca și borșul de fasole. Este considerată o mâncare hrănitoare de iarnă și este atât de sățioasă, încât poate fi un fel unic la o... Citeşte