Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 ian 2016 - Anul XXI, nr. 24 (6137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din întreaga lume

Peste 400 de sortimente la cea de-a patra ediţie a Târgului de cafea şi ceai de la Auchan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii dornici să descopere noi arome ale cafelelor şi ceaiurilor care le fac dimineţile mai plăcute ori vor să se aprovizioneze cu sortimentele lor preferate au la dispoziţie, începând de la finele acestei săptămâni, peste 400 de sortimente de cafea şi ceai, în cadrul celei de-a patra ediţii a Târgului de cafea şi ceai de la Auchan.

În aleea centrală a hipermarketului Auchan, de la parterul Iulius Mall Suceava, clienții sunt întâmpinați de cele peste 400 de sortimente de cafea și ceai aduse din întreaga lume, pentru toate gusturile. O gamă complementară de produse speciale pentru servirea cafelei și ceaiului vor fi deliciul întâlnirilor cu prietenii sau răsfățul invitaților familiei.

Pentru această ediție au  fost aduse special peste 250 de tipuri de cafea: boabe, decofeinizată, instant, instant aromatizată, măcinată, verde, capsule, cappuccino, 3 în 1, cicoare, inka, cafea cu arome. Aceste sortimente sunt disponibile la vrac (boabe) sau împachetate, în ambalaje speciale care păstrează aroma și mirosul îmbietoare.

Principalele țări renumite în cultivarea cafelei sunt prezente la târg: Brazilia, Guatemala, Columbia, precum şi ţări din Africa. Vedetele special aduse la acest eveniment sunt: cafea artizanală din Germania, cafea specială (pentru memorie, slăbit, energizantă, verde aromatizată), cafea premium, cafea vrac verde, cicoare pentru slăbit. Nu lipseşte nici ciocolata caldă stick în diferite variante: cu lapte, lichior, vanilie, scorțișoară.

Peste 150 de tipuri de ceaiuri pentru toate gusturile sunt pregătite să aducă în căni culorile şi aromele verii: de fructe (ghimbir, prune&smochine, ananas&pere, gutui, aromă vin fiert), funcțional (de slăbit, relaxare), instant, negru, negru aromatizat (piersică, cocos, fructe pădure), ceai de plante, verde, verde aromatizat (lime, fruct cactus, ghimbir) și vrac.

Anul acesta, sunt aduse 38 de ceaiuri cu fructe, verde aromatizat, din plante, funcțional, ceai instant: aromatizat (vanilie, mentă, mango), verde, de slăbit, în cutii ce pot fi oferite cadou.

Pentru savurarea cafelei și a ceaiurilor a fost adusă și o gamă variată de produse fără zahăr, fără gluten ori fără lactoza: cereale, batoane de cereale, biscuiți, bomboane, ciocolată, gem, napolitane, pâine, îndulcitori, miere.

Nu lipsesc nici recipientele în care se pot servi cafeaua și ceaiul, dar nici produsele care pregătesc aceste băuturi speciale: espressor, cafetieră, râșniță, fierbător, ceainic, infuzor, ibric, căni normale și termice, seturi de ceai, cutii pentru păstrarea ceaiurilor sau a cafelei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 400 de sortimente la cea de-a patra ediţie a Târgului de cafea şi ceai de la Auchan.
 Vizualizări articol: 1930 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Peste 400 de sortimente la cea de-a patra ediţie a Târgului de cafea şi ceai de la Auchan5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Varză ca la Cluj Se crede încă, în mod greșit, că varza preparată ” a la Cluj” ar fi doar o versiune de ”sarmale leneșe”. Cine încearcă însă măcar o dată acest deliciu românesc veritabil din Ardeal, va descoperi... Citeşte