Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 ian 2016 - Anul XXI, nr. 24 (6137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După acţiunea din Capitală

O mie de forestieri vor protesta luni pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul rutier de pe principala arteră de circulaţie a Sucevei va fi perturbat luni de un protest al forestierilor din judeţ, care, între orele 10.00 – 16.00, vor mărşălui de la intrarea în oraş dinspre Fălticeni până în Centru, în faţa Prefecturii şi înapoi, pe acelaşi traseu. Protestul, la care este estimată participarea a aproximativ o mie de persoane din domeniul exploatării şi prelucrării masei lemnoase, include şi pichetarea sediului  Direcţiei Silvice Suceava, către care se îndreaptă o parte dintre nemulţumirile lor.

Protestul de luni, 1 februarie, este organizat de Asociaţia Forestieră Bucovina, care s-a aflat şi la baza amplelor manifestări de acelaşi gen care au avut loc marţi, în Capitală, unde aproape 5.000 de reprezentanţi ai industriei lemnului au pichetat sediul Guvernului, revendicările lor ajungând la premierul Dacian Cioloş.

Marşul de protest de luni şi pichetarea sediului celei mai mari direcţii silvice din ţară au primit deja aprobare din partea autorităţilor de ordine publică şi a conducerii Primăriei Suceava.

Conform organizatorilor, Asociaţia Forestieră Bucovina, reprezentată de preşedintele Constantin Arion şi vicepreşedintele Ciprian Muscă, motivarea protestului este cuprinsă în lista de 10 revendicări care vor fi transmise silvicultorilor suceveni, iar prin intermediul lor, conducerii Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O mie de forestieri vor protesta luni pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 2684 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
O mie de forestieri vor protesta luni pe străzile Sucevei3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Varză ca la Cluj Se crede încă, în mod greșit, că varza preparată ” a la Cluj” ar fi doar o versiune de ”sarmale leneșe”. Cine încearcă însă măcar o dată acest deliciu românesc veritabil din Ardeal, va descoperi... Citeşte