Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 ian 2016 - Anul XXI, nr. 22 (6135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Locuri de cazare

Asistaţii social din căminul de la Alimentar vor fi mutaţi la LPS, pentru a face loc studenţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un cămin din incinta Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava ar putea fi transformat de anul acesta în cămin pentru studenţi.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că în discuţiile purtate cu Valentin Popa, recent reales la conducerea Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, una dintre principalele probleme ridicate a fost cea a lipsei locurilor de cazare pentru studenţi, ceea ce dezavantajează instituţia de învăţământ în competiţia cu alte universităţi din ţară.

„O problemă mai veche, nerezolvată, este a căminului C2 de la Alimentar, pe care l-a solicitat Universitatea pentru a-l transforma în cămin de studenţi. Se punea problema unde-i ducem pe cei care locuiesc acum acolo. Am găsit o soluţie între timp, pentru că la LPS s-a dat în folosinţă un cămin nou, iar cel vechi nu mai este folosit astăzi. Luăm în considerare varianta să mutăm acolo o parte dintre chiriaşi, iar alţii la alte unităţi şcolare, precum <Samuil Isopescu>, încât să putem pune acel cămin la dispoziţia USV, să-l poată moderniza până la începerea noului an şcolar”, a declarat şeful municipalităţii sucevene.

Căminul solicitat de USV s-a făcut remarcat de-a lungul timpului prin munţii de gunoaie aruncate pe geam de cei care locuiesc acolo, deşi au buncărele de gunoi la câţiva paşi distanţă de clădire, dar şi prin restanţele imense la plata utilităţilor, din partea chiriaşilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asistaţii social din căminul de la Alimentar vor fi mutaţi la LPS, pentru a face loc studenţilor.
 Vizualizări articol: 1761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Asistaţii social din căminul de la Alimentar vor fi mutaţi la LPS, pentru a face loc studenţilor3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Alivenci dulci şi sărate (mălai cu brânză) Consistente şi hrănitoare, alivencile, fie ele dulci sau sărate, sunt unul dintre deliciile rustice perfecte. Alivanca este, pe scurt, un fel de mămăligă în care amestecăm tot felul de bunătăţi şi o coacem la cuptor, iar de acolo iese... Citeşte