Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 ian 2016 - Anul XXI, nr. 8 (6121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campionii reclamaţiilor

Companiile de telefonie mobilă şi E.ON rămân cel mai mare „of” al sucevenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Operatorii de telefonie mobilă Telekom, Orange şi Vodafone şi E.ON România se menţin în topul celor mai reclamate companii la Protecţia Consumatorilor Suceava.

Pe parcursul anului trecut, 164 de suceveni s-au arătat nemulţumiţi de serviciile oferite de Telekom, Orange şi Vodafone, adresând plângeri la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC). În cazul E.ON, 119 suceveni au înaintat reclamaţii pe adresa Comisariatului.

Potrivit comisarului-şef, Vasile Latiş, 89 de sesizări au făcut referire la SC Telekom Communication SA, 78 dintre acestea dovedindu-se întemeiate şi fiind soluţionate amiabil. 65 de suceveni au reclamat compania Orange, 46 de reclamaţii fiind întemeiate. În cazul Orange, CJPC a aplicat o amendă, celelalte situaţii fiind soluţionate amiabil.

Împotriva Vodafone s-au îndreptat zece reclamaţii, dintre care patru întemeiate (o amendă şi trei cazuri încheiate amiabil).

Dintre cele 119 reclamaţii care au vizat compania E.ON, 50 s-au dovedit a fi întemeiate, sucevenii reclamând debranşarea abuzivă, nerespectarea termenului de reparaţii în cazul avariilor, facturi greşite etc.

Comisarii suceveni au aplicat şapte amenzi în valoare de 39.000 de lei. Cea mai mare amendă a avut un cuantum de 10.000 de lei pentru nerespectarea în 15 zile a unor măsuri impuse de CJPC Suceava în urma unui control.

„În ceea ce priveşte operatorii TV cablu, în cazul unui operator economic a fost dispusă oprirea activităţii din cauza lipsei autorizaţiilor legale (autorizaţie CNA retrasă)”, a specificat Vasile Latiş.

Acesta a conchis spunând că: „În 2015, reclamaţiile înregistrate la CJPC Suceava s-au referit la diverse domenii de activitate, evidenţiindu-se totuşi numărul mare de reclamaţii din domeniul prestărilor de servicii de telefonie, internet, TV cablu şi furnizare de energie electrică”.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Companiile de telefonie mobilă şi E.ON rămân cel mai mare „of” al sucevenilor.
 Vizualizări articol: 1971 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Companiile de telefonie mobilă şi E.ON rămân cel mai mare „of” al sucevenilor3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Amenzi prea putine si prea mici trimis de
(12 ian 2016, 12:06:14
Daca intr-un an CJPC a dat amezi de numai 9000euro cum sa se indrepte ceva?
Firmele astea incaseaza zeci de milioane de euro. Li se rupe de aia 9000 euro/an (amenda cumulata la toate firmele).
EON te tine in sala de asteptare cate 3-4 ore la fiecare interactiune cu ei. Ca sa angajeze mai multi oameni ii costa mult mai mult decat 2-3000euro cat au primit amenda anul trecut. Asa ca nu au nici o remuscare sa continue tot asa. Daca le-a mers pana acum, o sa le mearga ani buni si de acum inainte.
2.   Amenzi prea putine si prea mici trimis de
(12 ian 2016, 12:09:08
Daca intr-un an CJPC a dat amezi EONului de numai 9000euro cum sa se indrepte ceva?
Firma asta incaseaza zeci de milioane de euro. Li se rupe de aia 9000 euro/an.
EON te tine in sala de asteptare cate 3-4 ore la fiecare interactiune cu ei. Ca sa angajeze mai multi oameni ii costa mult mai mult de 9000euro/an cat au primit amenda anul trecut. Asa ca nu au nici o remuscare sa continue tot asa. Daca le-a mers pana acum, o sa le mearga ani buni si de acum inainte.
2.1  RE: Amenzi prea putine si prea mici trimis de
(13 ian 2016, 09:03:54
aveti un bug pe site. cand am publicat comentariului de mai sus mi s-a raspuns cu ceva de genul: esti un spammer si iti refuzam postarea. acum vad ca s-au postat de fapt ambele incercari.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sărățele rapide din aluat congelat Dacă ne dorim ceva numai bun de ronțăit, dar nu avem nici prea multe ingrediente la îndemână, nici inspirație culinară și nici chef de stat cu orele prin bucătărie, atunci varianta ideală poate fi această rețetă de sărățele. Durează mai... Citeşte