Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 dec 2015 - Anul XX, nr. 301 (6113)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Multe nereguli grave

Controalele rutiere de sărbători s-au soldat, până acum, cu peste 30 de permise ridicate şi 19 dosare penale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunile de control în trafic ale poliţiei rutiere din perioada 24-27 decembrie s-au soldat cu peste 30 de permise de conducere ridicate şi 19 infracţiuni la regimul rutier constatate, fiind depistaţi foarte mulţi şoferi băuţi şi mulţi vitezomani. Acţiunile de control au fost coordonate de Serviciul Rutier Suceava, participând şi formaţiunile rutiere din teritoriu şi efective sporite de siguranţă publică, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală.

Acţiunile s-au axat pe controalele cu autospecialele cu radar, din cele 33 de amenzi aplicate, în valoare de 90.000 de lei, 171 fiind pentru depăşirea regimului legal de viteză.

În urma acestor controale 33 de şoferi şi-au pierdut dreptul de a conduce, cei mai mulţi, 15, pentru consum de alcool, iar 14 pentru depăşirea limitelor de viteză cu mai mult de 50 de kilometri la oră peste limita de pe respectiva porţiune de drum.

Totodată, în cadrul acţiunii de control au fost reţinute şi opt certificate de înmatriculare.

Având în vedere numărul mare de accidente care au avut loc din cauza consumului de alcool, poliţiştii au efectuatmulte verificări cu aparatul etilotest.

“Pentru identificarea şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice au fost testate cu aparatul etilotest peste 250 de persoane”, a declarat comisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Acţiunile de control în trafic cu efective sporite vor continua până la finele acestei săptămâni. Peste 70 de poliţişti rutieri vor face parte zilnic din echipaje de control rutier în trafic în noaptea de Revelion, dar şi în zilele următoare, până pe 4 ianuarie 2016. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Controalele rutiere de sărbători s-au soldat, până acum, cu peste 30 de permise ridicate şi 19 dosare penale.
 Vizualizări articol: 2341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Controalele rutiere de sărbători s-au soldat, până acum, cu peste 30 de permise ridicate şi 19 dosare penale5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de potroace În mare vogă la nunțile, petrecerile de familie și revelioanele anilor ‘80, ciorba de potroace revine în forță în ultima vreme în preferințele amatorilor de gastronomie rustică. Deloc pretențioasă, dar foarte gustoasă,... Citeşte