Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 dec 2015 - Anul XX, nr. 299 (6111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Sărbători de iarnă

Peste 500 de colindători au trecut pragul Poliţiei Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colindătorii care au trecut pragul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava au fost parcă mai numeroşi ca niciodată în acest an. În perioada 16-27 decembrie, pe porţile acestei instituţii au trecut peste 500 de persoane care au oferit spectacole legate de Crăciun şi Anul Nou. Printre aceştia s-au aflat şi peste 100 de copii din centre de plasament, case de tip familial sau din familii nevoiaşe pe care Moş Crăciun Poliţist nu i-a uitat şi le-a adus cadouri şi în acest an.

Colinde au fost interpretate sub bradul din holul IPJ Suceava şi de copii îmbrăcaţi în costume tradiţionale, dar şi de coruri de preoţi şi studenţi, iar drept răsplată colindătorii au primit dulciuri şi alte daruri.

„Este satisfacţia unei instituţii care devine tot mai transparentă şi mai apropiată de comunitatea pe care o deserveşte. Prezenţa numeroasă a colindătorilor, a copiilor este semnul că Poliţia devine un reper social, o instituţie deschisă, iar poliţiştii sunt mai mult decât funcţionari publici cu statut special, sunt oameni care îşi fac cu drag meseria şi veghează la liniştea cetăţenilor”, a precizat comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Colindele s-au dovedit un dar frumos pentru poliţiştii aflaţi la muncă în zilele de Crăciun sau în Ajun, iar aceştia nu au fost deloc puţini, ci undeva în jurul a 300 de persoane.

Poliţiştii au dorit să le mulţumească tuturor celor care i-au colindat şi speră ca aceste tradiţii şi obiceiuri populare să se menţină şi în viitor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 500 de colindători au trecut pragul Poliţiei Suceava.
 Vizualizări articol: 1421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Peste 500 de colindători au trecut pragul Poliţiei Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lichior digestiv, după ospeţe îmbelşugate Unii dintre turiştii care, de Crăciun, s-au dedat la ospeţe complicate pe la pensiunile de la munte îşi amintesc, desigur, că au fost aproape miraculos scutiţi de consecinţele exceselor alimentare când gazdele i-au îmbiat şi cu o... Citeşte