Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 dec 2015 - Anul XX, nr. 299 (6111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

În Ajun

Moş Crăciun a poposit cu daruri în Orăşelul Copiilor din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moş Crăciun a sosit joi, 24 decembrie, în jurul orei 16:00, în Orăşelul Copiilor amenajat în faţa Primăriei muncipiului Fălticeni. Însoţit de primarul Cătălin Coman, de poliţiştii locali şi de jandarmi, Moşul a fost asaltat de sute de micuţi care l-au aşteptat încă de la ora 15,00 şi care au vrut să se fotografieze cu el, să îl îmbrăţişeze, să-i spună poezii, să îl colinde sau să îi confirme că au fost copii cuminţi şi îl aşteaptă şi acasă. În total au fost împărţite aproape 1.000 de pachete cu dulciuri, Moş Crăciun aşteptându-i pe copii până la căderea serii.  

Primarul Gheorghe Cătălin Coman a declarat: “Este o tradiţie aici, la Fălticeni, ca Moş Crăciun să vină pentru toţi copiii cuminţi din localitate în Orăşelul Copiilor. Deşi Moşul nu a venit cu sania, nu a venit cu renii pentru că temperaturile ridicate nu i-au permis, a fost punctual şi a adus aproape 1.000 de cadouri. Ne bucurăm că am putut face fericiţi copiii din Fălticeni. Este de datoria oricărei adminsitraţii locale să facă toate eforturile pentru a păstra această tradiţie şi să răsplătească toţi copiii, care timp de un an aşteaptă pentru a primi cadou de la Moş în faţa Primăriei municipiului Fălticeni”.

 

Moş Crăciun a venit şi la Biserica “Sfântul Ilie”

Vineri, 25 decembrie, copiii şi părinţii din parohia “Sfântul Ilie” l-au primit emoţionaţi pe Moş Crăciun care, ca întotdeauna, a venit cu sacul plin de daruri şi cu o vorbă bună despre familie spusă de preotul Tudorel Neculau.

După ce au fost împărtăşiţi copiii, membrii corului şi cei prezenţi la Sfânta Liturghie au cântat colinde pentru a-l bucura pe Moşul cu barba albă şi cu inima mereu tânără.

Preotul paroh Ionel Marian a spus: “Moş Crăciun înseamnă reflexia iubirii lui Dumenzeu faţă de noi, oamenii, şi a noastră mântuire. Mi se pare cea mai scurtă şi cuprinzătoare definiţie a lui Moş Crăciun, una cu înţelpciune şi cu un sens extraordinar. Moş Crăciun înseamnă dragoste, înseamnă iubire, înseamnă dăruire. Mai mare decât Moş Crăciun este Hristos, care se împărtăşeşte acum copiilor şi, după ce primesc pe Hristos, din clipă în clipă îl aşteptăm pe Moş Crăciun. Nu numai copiii îl aşteapă pe Moş Crăciun. A avut grijă Dumnezeu ca fiecare să ne ducem cu un mic dar acasă în mână, pentru că în inimă îi avem pe Hristos şi pe Maica Domnului. Să-l chemăm pe Moş Crăciun cu colinde”.

Atmosfera emoţionantă s-a încheiat cu mulţumiri Bunului Dumnezeu pentru toate darurile Sale, Moşul generos luându-şi rămas bun de la toţi cu promisiunea că se va întoarce cu mai multe daruri anul viitor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moş Crăciun a poposit cu daruri în Orăşelul Copiilor din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1498 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Moş Crăciun a poposit cu daruri în Orăşelul Copiilor din Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lichior digestiv, după ospeţe îmbelşugate Unii dintre turiştii care, de Crăciun, s-au dedat la ospeţe complicate pe la pensiunile de la munte îşi amintesc, desigur, că au fost aproape miraculos scutiţi de consecinţele exceselor alimentare când gazdele i-au îmbiat şi cu o... Citeşte