Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 dec 2015 - Anul XX, nr. 299 (6111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bătaie cruntă

Călcat în picioare de administratorul unui restaurant

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Vicovu de Jos, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost călcat în picioare pur şi simplu de administratorul unui restaurant din aceeaşi localitate. Chiar dacă au trecut mai bine de două zile de la acest incident sângeros, nimeni nu ştie încă de la ce a plecat conflictul care se putea solda cu decesul lui Vasile Cîrstean.

În seara primei zile de Crăciun, în jurul orei 23.00, bărbatul s-a deplasat împreună cu soţia sa la Restaurantul Regal din Vicovu de Jos. „Înainte să intre în restaurant a băut două pahare de vin cu un prieten. Eu am rămas în maşină, iar la un moment dat l-am observat că a ieşit împreună cu administratorul restaurantului cu care se ţinea de gât şi păreau a fi prieteni. După câteva minute a apărut târându-se la maşină, plin de sânge şi a apucat doar să spună: <Uite ce mi-a făcut!>”, a povestit soţia lui Vasile Cîrstean.

Pentru că era în stare gravă, bărbatul a ajuns la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde, potrivit rudelor, a intrat în comă. Având în vedere starea sa critică, a fost transferat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. La scurt timp după ce a fost stabilizat, Vasile Cîrstean a fost transferat la o clinică din Iaşi, unde medicii l-au operat de urgenţă, diagnosticul principal fiind ruptură de mandibulă.

În noaptea în care s-a petrecut incidentul, rudele celui lovit spun că au fost nevoite să sune de mai multe ori la 112 pentru ca poliţia să se deplaseze la faţa locului. Oamenii bănuiesc că se încearcă aplanarea scandalului, şi asta pentru că administratorul Restaurantului Regal, Vasile Bolocan, de 39 de ani, ar avea rude în poliţie care l-ar proteja.

Totuşi, în urma reclamaţiei a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Călcat în picioare de administratorul unui restaurant.
 Vizualizări articol: 5594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Călcat în picioare de administratorul unui restaurant5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lichior digestiv, după ospeţe îmbelşugate Unii dintre turiştii care, de Crăciun, s-au dedat la ospeţe complicate pe la pensiunile de la munte îşi amintesc, desigur, că au fost aproape miraculos scutiţi de consecinţele exceselor alimentare când gazdele i-au îmbiat şi cu o... Citeşte