Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 dec 2015 - Anul XX, nr. 299 (6111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dihonie

Au înnebunit oamenii: bătăi şi agresiuni pe bandă rulantă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agresiunile par să fi devenit o modalitate tot mai uzuală prin care sucevenii încearcă să-şi rezolve diferite probleme. În cele câteva zile dinainte şi din timpul Crăciunului, poliţiştii au fost bombardaţi cu sesizări pe această linie, cele mai multe dintre fapte înregistrându-se pe fondul consumului de alcool. Practic, de pe 23 decembrie şi până pe 26 decembrie nu a fost zi în care să nu se înregistreze măcar o agresiune.

Prima dintre faptele de violenţă s-a înregistrat la Preuteşti, când o femeie de 31 de ani a sunat la 112 reclamând că a fost bătută. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că femeia se afla împreună cu concubinul ei în vârstă de 37 de ani, iar după ce ambii au băut mai multe pahare de tărie au început discuţiile contradictorii. De aici şi până la violenţă nu a mai fost decât un pas, dar chiar dacă a suferit o serie de leziuni, victima agresiunii a refuzat să se deplaseze la spital.

Nici bine nu au terminat poliţiştii din Preuteşti de soluţionat acest caz, că un alt apel telefonic i-a trimis din nou pe teren în aceeaşi localitate. După ce a băut împreună cu doi vecini, un tânăr de 20 de ani s-a trezit să-i înjure, ceea ce partenerilor de pahar nu le-a căzut prea bine. Proprietarul imobilului i-a tras câteva palme, iar apoi l-a dat afară şi din curte, dar gestul său a fost urmat de vizita poliţiei.

Un alt conflict a avut aceeaşi finalitate: lovirea unei persoane şi întocmirea unui dosar penal de către poliţişti. S-a întâmplat la Fântânele, unde un tânăr de 19 ani se afla în incinta unui societăţi, iar în urma unei discuţii contradictorii cu un alt tânăr, în vârstă de 25 de ani, a fost lovit în zona urechii drepte. 

În noaptea de 23 spre 24 decembrie, un tânăr de 21 de ani, culmea, tot din Preuteşti, a intrat într-un clinci cu trei tineri din Dolheşti, într-un bar din această localitate. Scandalul a continuat şi afară, iar tânărul din Preuteşti a sfârşit prin a fi tăiat de unul dintre adversarii săi.

O agresiune a fost înregistrată şi la Hânţeşti, când în Ajunul Crăciunului un bărbat de 39 de ani se deplasa pe drum, iar la un moment dat s-a întâlnit cu un alt localnic, care din senin i-a aplicat câteva lovituri. Între cei doi nu exista nici un conflict mai vechi, iar totul a fost pus pe seama faptului că agresorul era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot consumul de alcool s-a dovedit cauza unui alt scandal produs în prima zi de Crăciun. După ce au băut mai mult decât trebuie, doi indivizi, unul de 58 de ani şi celălalt de 24 de ani, au avut o ceartă, iar primul i-a aplicat mai multe lovituri celui de-al doilea.

Conflictele generate de consumul de alcool nu au ocolit nici familiile. La Cornu Luncii, o femeie de 29 de ani a primit mai multe palme peste faţă după ce a băut împreună cu soţul ei, iar acesta s-a supărat şi a lovit-o.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au înnebunit oamenii: bătăi şi agresiuni pe bandă rulantă.
 Vizualizări articol: 4605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Au înnebunit oamenii: bătăi şi agresiuni pe bandă rulantă4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lichior digestiv, după ospeţe îmbelşugate Unii dintre turiştii care, de Crăciun, s-au dedat la ospeţe complicate pe la pensiunile de la munte îşi amintesc, desigur, că au fost aproape miraculos scutiţi de consecinţele exceselor alimentare când gazdele i-au îmbiat şi cu o... Citeşte