Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 dec 2015 - Anul XX, nr. 299 (6111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drum imprevizibil

A plecat la colindat şi a ajuns la morgă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de numai 33 de ani a murit după o noapte de colindat alături de prieteni. Pentru Vasile Verba, din Ostra, avea să fie ultimul Crăciun pe care l-a prins în viaţă. În după-amiaza zilei de 24 decembrie, în jurul orei 15.30, tânărul a plecat cu colinda cu mai mulţi prieteni. La casele unde a poposit a consumat băuturi alcoolice, ceea ce avea să se dovedească a fi fatal. După ore întregi de colindat, în jurul orei 3.30, bărbatul s-a despărţit de grupul cu care fusese aproape toată noaptea şi a rămas în dreptul casei părinteşti. Din păcate, nu a mai ajuns în casă, iar familia sa l-a găsit pe marginea unui drum, în stare de inconştienţă.

A fost dus imediat în casă, dar nici aşa nu s-a constatat vreo îmbunătăţire a stării sale. Panicaţi, membrii familiei au sunat la 112 şi au chemat ambulanţa. A fost transportat la Spitalul orășenesc Gura Humorului, medicii punând diagnosticul de comă alcoolică de gradul lV. Cadrele medicale i-au acordat îngrijiri medicale, iar pentru că starea de sănătate nu se ameliora s-a decis transferul la Spitalul Judeţean Suceava. Din păcate, în timpul transportului bărbatul a suferit un stop cardio-respirator și cu toate manevrele de resuscitare, continuate și în spital, acesta a decedat.

Necropsia care urma să se efectueze avea să stabilească mai exact ce anume a cauzat decesul prematur al tânărului din Ostra.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A plecat la colindat şi a ajuns la morgă.
 Vizualizări articol: 3253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A plecat la colindat şi a ajuns la morgă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lichior digestiv, după ospeţe îmbelşugate Unii dintre turiştii care, de Crăciun, s-au dedat la ospeţe complicate pe la pensiunile de la munte îşi amintesc, desigur, că au fost aproape miraculos scutiţi de consecinţele exceselor alimentare când gazdele i-au îmbiat şi cu o... Citeşte