Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 dec 2015 - Anul XX, nr. 296 (6108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

În căutarea ofertelor

Deschiderea noului LIDL din Burdujeni, aşteptată de sute de suceveni cu noaptea-n cap

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inaugurarea celui de-al treilea magazin LIDL care deserveşte municipiul Suceava, la mai puţin de o lună de la deschiderea celui construit vizavi de Bazar, a fost un nou prilej pentru suceveni să se trezească cu noaptea în cap şi să se lase cuprinşi de „febra cumpărăturilor”.

Sute de suceveni au „păzit” uşile de intrare în noul magazin, situat la ieşirea din Suceava spre Botoşani, până când, la prima lumină a dimineţii, cei care gestionează spaţiul comercial au terminat numărătoarea inversă şi au dat startul cumpărăturilor.

Deşi nu s-a dat nimic gratis, iar ofertele din magazin erau suficiente pentru toţi cei prezenţi, o parte dintre matinalii cumpărători nu s-au putut lipsi de tradiţionala îmbulzeală, forţând intrarea, pentru a pătrunde cât mai mulţi odată. Ba chiar unii s-au şi contrat verbal cu jandarmii prezenţi la datorie pentru a preveni evenimente neplăcute, care le-au domolit avântul, interpunându-se între ei şi uşile de sticlă.

Alţii cumpărători au preferat să aştepte pe margine, liniştiţi, intrând în magazin şi cu cărucioare de cumpărături, care s-au dovedit extrem de necesare, în condiţiile în care mai toţi cei prezenţi au început să le umple cu fel de fel de produse.

La mare căutare au fost oalele, friteuzele, plitele cu inducţie, mixerele verticale, fierbătoarele de inox şi alte ustensile de bucătărie, care au făcut parte din ofertele promoţionale de inaugurare a magazinului, reducerile anunţate în cazul acestora fiind şi de 55%.

Alţii s-au axat pe produsele alimentare, la care erau aplicate de asemenea o serie de reduceri tentante, precum cea de 25% la tot sortimentul de fructe şi legume.

 

Cel de-al 192-lea LIDL din ţară şi ultimul inaugurat în acest an

Cel de-al treilea magazin LIDL la care au acces sucevenii este amenajat pe o suprafaţă de peste 6200 de metri pătraţi, din care aproape 1.900 de mp sunt ocupaţi efectiv de clădire.

Magazinul Lidl din capătul cartierului Burdujeni pune la dispoziţia clienţilor 101 locuri de parcare, din care două rezervate persoanelor cu deficienţe locomotorii şi alte două locuri „mama şi copilul”.

Orarul de funcționare a noii unități, de pe strada Cuza Vodă nr. 59, din dreptul ultimului bloc turn, este cuprins între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminica, între 8:00 și 21:00. Odată cu realizarea celui de-al 192-lea LIDL din ţară, care reprezintă şi ultima extindere a reţelei în acest an, au fost create 20 de noi locuri de muncă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deschiderea noului LIDL din Burdujeni, aşteptată de sute de suceveni cu noaptea-n cap.
 Vizualizări articol: 2932 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Deschiderea noului LIDL din Burdujeni, aşteptată de sute de suceveni cu noaptea-n cap3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei