Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 dec 2015 - Anul XX, nr. 289 (6101)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Carnagiu

Un tânăr şi un adolescent au murit, iar un copil se află la spital în stare gravă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoc şi groază vineri seară pe drumul naţional DN2 care traversează localitatea Voitinel. Un tânăr de 21 de ani şi un adolescent în vârstă de 16 ani şi-au pierdut viaţa, în timp ce un copil de numai 13 ani a fost transportat la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava în stare gravă.

Accidentul în urma căruia s-au înregistrat doi morţi şi un rănit s-a petrecut pe timp de noapte, în condiţiile în care carosabilul era un pic umed.

Beniamin Rusu, de 21 de ani, mergea de la Voitinel spre Vicovu de Jos, cel mai probabil la rude. În excursia sa l-a luat de acasă pe fratele său, Emil Rusu, de numai 13 ani, dar şi pe un prieten, Natanael Cârdei.

Din păcate, pentru doi dintre ei a fost ultimul drum. Autoturismul VW Sharan, cu nr. de înmatriculare H 9371 BB, a intrat la un moment dat în șanțul din partea dreaptă a drumului, după care s-a răsturnat și a lovit un copac. Impactul a fost extrem de violent, iar maşina s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate, două persoane fiind proiectate prin parbriz în exterior.

Echipajele de Descarcerare şi SMURD chemate la faţa locului s-au chinuit aproape o oră să-i resusciteze pe Beniamin Rusu şi pe Natanael Cârdei, dar toate eforturile s-au dovedit zadarnice.

Aflat pe bancheta din spate, Emil Rusu a fost preluat de o ambulanţă şi transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. El a fost operat imediat după internare, fiind diagnosticat cu fractură femur stâng. Medicii spun că este stabil şi viaţa nu-i este pusă în pericol.

„Întreaga comunitate este şocată de ceea ce s-a întâmplat. Două vieţi a doi tineri au fost curmate în mod brusc. Suntem alături de familii şi dacă va fi nevoie de orice fel de sprijin îl vom oferi”, a spus Maria Pleşca, primarul comunei Voitinel.

Fraţii Rusu provin dintr-o familie cu încă cinci copii, în timp ce Natanael Cârdei mai avea opt fraţi. Deocamdată, nu se ştie cu precizie cauza tragediei, dar o variantă ar fi aceea că şoferul a încercat să evite o altă maşină, iar din cauza carosabilului umed şi a lipsei de experienţă nu a mai putut stăpâni autovehiculul care apoi a ajuns în şanţ şi în copac.

Ancheta demarată de poliţişti va stabili mai exact care a fost cauza acestei nenorociri, precum şi cine a greşit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr şi un adolescent au murit, iar un copil se află la spital în stare gravă.
 Vizualizări articol: 7102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un tânăr şi un adolescent au murit, iar un copil se află la spital în stare gravă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei