Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2015 - Anul XX, nr. 281 (6093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuți

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, la final, în centrul municipiului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea rădăuţeană finalizează în aceste zile pregătirile pentru Crăciun şi Anul Nou. După circa zece zile în care angajaţii serviciului specializat din primărie au fost „pe baricade” încă de la primele ore ale dimineţilor, câteva mii de beculeţe au fost montate pe stâlpii şi în arborii din vecinătatea clădirii administraţiei locale, cât şi în parcul central din municipiul Rădăuţi, ornând cu eleganţă centrul localităţii pentru perioada sărbătorilor de iarnă. În acelaşi timp, pentru piaţa centrală administraţia locală a pregătit un pom de Crăciun de aproape 15 metri, la fel și în Piața Garoafelor, pomi care vor atrage permanent copiii, părinţii şi bunicii.

Șeful Biroului Urbanism Amenajarea Teritoriului din primăria locală, inginerul Gabriel D. Flutur, a precizat că până la finele săptămânii municipalitatea va finaliza instalarea şirurilor luminoase, a plaselor cu becuri multicolore, a ţurţurilor şi steluţelor luminoase, a figurinelor din zăpadă artificială şi a brazilor ornamentali, atât în zona centrală cât și pe străzile Ștefan cel Mare, Bogdan Vodă și pe Calea Bucovinei.

Viceprimarul Bogdan Loghin, care îndeplineşte atribuţiile primarului municipiului, doreşte ca în municipiul Rădăuţi să se instaleze, în această lună, o atmosferă de adevărată sărbătoare. „Până la finele săptămânii vom finaliza instalarea iluminatului festiv și tot atunci vom inaugura și pomul de Crăciun din centrul urbei. Executivul local și Consiliul Local și-au propus să realizeze cu adevărat o atmosferă de sărbătoare în municipiul nostru în așteptarea Crăciunului și a Anului Nou”, a declarat Bogdan Loghin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, la final, în centrul municipiului.
 Vizualizări articol: 1318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, la final, în centrul municipiului4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciuci de poame în foi de viță (de post) Sunt, de fapt, niște sarmale de post. Fără carne însă și servite fără revărsări decadente de smântână, nu-și vor fi meritat deplin rangul de sarmale adevărate, așa că au rămas la statutul de ”ciuci”. Inedit la ele este... Citeşte