Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 nov 2015 - Anul XX, nr. 271 (6083)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe bandă rulantă

Cinci maşini sparte într-o singură noapte, în Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii rădăuţeni s-au confruntat cu o ploaie de plângeri miercuri dimineaţă, după ce în timpul nopţii au fost sparte mai multe maşini parcate pe străzile oraşului. Cele mai multe dintre ele aveau geamurile laterale sparte, iar din interior lipseau mai multe bunuri, hoţii fiind tentaţi mai mult de aparatura electronică.

Cu câteva minute înainte de ora 6, un bărbat de 50 de ani din oraş anunţa la 112 că în timpul nopţii i-a fost spartă maşina marca VW Golf. Geamurile maşinii au fost sparte, iar din interior a dispărut un CD-player. Bărbatul lăsase seara maşina parcată în faţa casei, iar în timpul nopţii a auzit la un moment dat motorul unei maşini care oprise în zonă. Până a reuşit să iasă din curte şi să vadă ce se întâmplă, hoţii i-au spart geamurile maşinii, au furat CD-playerul şi au demarat în trombă. Bărbatul a apucat să vadă doar că era vorba de două persoane, una aflată la volan şi o a doua care a trântit portiera în fugă.

La faţa locului a apărut un echipaj al poliţiei, care a luat de la păgubit câteva semnalmente, inclusiv numărul maşinii implicate. În timp ce stăteau de vorbă cu bărbatul, poliţiştii au primit un apel care îi anunţa că şi alte maşini fuseseră sparte în oraş, în aceeaşi noapte. Pe Calea Bucovinei au fost găsite alte două autoturisme sparte de hoţi şi cu lucrurile răvăşite în interior. Un autoturism marca Matiz avea geamul din stânga spart, iar alături, un Tico, avea şi el geamul stânga faţă spart.

Ceva mai târziu, în jurul orei 9, poliţia a fost sesizată că alte două maşini au fost sparte şi din interior lipseau diferite lucruri. Un bărbat de 55 de ani a anunţat că maşina proprietate personală, marca WV, parcată în faţa casei, pe strada Oborului, avea geamuri sparte, iar din interior fuseseră sustrase câteva obiecte şi acte.

O femeie de 57 de ani, de pe strada Mihai Viteazu, a semnalat şi ea că maşina i-a fost răvăşită de hoţi şi îi lipseau mai multe lucruri, între care şi faţa detaşabilă a unui MP3-player.

Poliţia a demarat o anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi încearcă acum să dea de urmele făptaşilor. Rădăuţenii se confruntă de mai multă vreme cu spargeri de maşini pe timp de noapte, furturi şi distrugeri, evenimente devenite tot mai frecvente în ultimul timp. Poliţiştii îi au în continuare în vizor pe doi minori de 15 ani din oraş, care au la activ zeci de furturi şi distrugeri comise în ultimele luni. La începutul lunii noiembrie, după ce au fost reţinuţi pe baza unor ordonanţe de urgenţă, Judecătoria Rădăuţi a dispus ca ei să fie cercetaţi în stare de libertate, dar sub măsura controlului judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci maşini sparte într-o singură noapte, în Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 2247 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cinci maşini sparte într-o singură noapte, în Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cornulețe cu nuci (de post) Aceste cornulețe fragede și delicioase reprezintă unul dintre cele mai rapide și ușor de pregătit dulciuri de post. Sunt mai chiar mai gustoase pe măsură ce se ”învechesc”, adică după 3-4 zile de la preparare. Asta, dacă vă rabdă... Citeşte