Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 nov 2015 - Anul XX, nr. 266 (6078)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Lumea filmului

Cinema City - o investiţie de şase milioane de euro, pentru deschiderea celui de-al 22-lea multiplex din ţară, la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, a inaugurat cel de-al 22-lea multiplex din reţeaua proprie, la Iulius Mall din Suceava. Investiţia se ridică la şase milioane de euro, fiind acoperită atât de Cinema City, cât şi de dezvoltatorii centrului comercial.

Noul multiplex reprezintă încă o promisiune îndeplinită a Cinema City: combinaţia ideală dintre cele mai bune filme, săli cu design special, cea mai inovatoare tehnologie şi servicii ireproşabile. Cinematograful din Iulius Mall Suceava dispune de opt săli complet digitalizate, dintre care şase sunt 3D, iar două sunt 2D, însumând un număr total de 1.346 de locuri şi cuprinzând şi o zonă de lounge & bar.

„Încă din primul weekend de la deschidere, bucovinenii ne-au impresionat venind într-un număr mare la cinema. Ştim cât de aşteptat a fost acest cinematograf şi suntem mândri să încheiem anul cu deschiderea Cinema City de la Suceava, păstrând standardele înalte de calitate caracteristice oricărui alt cinematograf din România sau de peste hotare. De acum, locuitorii din Suceava şi din regiune vor beneficia de experienţe cinematografice speciale şi se vor bucura de cele mai noi şi mai variate filme, precum şi de blockbustere internaţionale spectaculose. Printre cele mai aşteptate filme proiectate la sfârşit de an se numără <Spectre>, cel de-al 24-lea film din seria James Bond, care a avut premiera pe 6 noiembrie și cu care am deschis și cinematograful din Iulius Mall Suceava, continuând în perioada următoare cu <Jocurile Foamei: Revolta – Partea a 2-a> şi <Star Wars: Trezirea Forţei>, pentru care biletele s-au pus deja în vânzare în reţeaua Cinema City”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager al Cinema City România.

 

„Star Wars episodul VII– Trezirea Forţei”, difuzat în Suceava înaintea premierei din America

Cel mai aşteptat film al anului, „Star Wars episodul VII – Trezirea Forţei”, va putea fi urmărit de suceveni, la cinematograful recent inaugurat în Iulius Mall, chiar înaintea lansării sale în America.

Practic, premiera filmului, în reţeaua Cinema City din România va avea loc cu aproape o jumătate de zi înaintea premierei din America.

Deschiderea cinematografului de la Suceava este cea de-a cincea şi ultima de anul acesta, marcând un an record în istoria Cinema City România, care devine numărul 3 în reţeaua Cineworld, din punct de vedere al numărului de ecrane, după Marea Britanie şi Polonia. Astfel, Cinema City România continuă strategia de extindere a companiei în întreaga ţară şi îşi consolidează poziţia de lider de piaţă, din punct de vedere al numărului de cinematografe şi, implicit, al numărului de bilete vândute, filme proiectate şi clienţi mulţumiţi.

 

Preţuri la Cinema City din Iulius Mall Suceava

Preţurile biletelor pentru filmele 2D sunt de 16,5 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00 şi 18,5 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 18 lei, iar după această oră preţul este de 20 lei.

Preţurile biletelor pentru filmele 3D sunt de 18,5 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, şi 20,5 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 20,5 lei, iar după această oră preţul este de 22,5 lei. Aceste preţuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra şi refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.

Preţurile reduse pentru filmele 2D pentru elevi, studenţi şi pensionari, sunt: de luni până joi 14,5 lei, iar de vineri până duminică 15,5 lei, înainte de ora 17.00, şi 16,5 lei, după ora 17.00.

Preţurile reduse pentru filmele 3D pentru elevi, studenţi şi pensionari sunt: 17,5 lei de luni până joi înainte de ora 17.00, iar după această oră 19,5 lei. De vineri până duminică, preţul este de 19,5 lei, înainte de ora 17.00, iar după această oră este de 21,5 lei.

Preţurile reduse pentru filmele 2D pentru copii sub 10 ani sunt de: 14 lei, de luni până joi şi de 15 lei de vineri până duminică înainte de ora 17.00; după această oră, preţul este de 16 lei. Pentru filmele 3D, preţul redus pentru copii sub 10 ani este de 16 lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinema City - o investiţie de şase milioane de euro, pentru deschiderea celui de-al 22-lea multiplex din ţară, la Suceava.
 Vizualizări articol: 4385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Cinema City - o investiţie de şase milioane de euro, pentru deschiderea celui de-al 22-lea multiplex din ţară, la Suceava5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulade studențești Se pot pregăti rapid din ingrediente la îndemână prin orice cameră de cămin, necesită efort minim și se pot savura la orice oră, pentru că sunt delicate și ușoare.Avem nevoie de:12 felii de pâine albă (preferabil din cea ambalată... Citeşte